tiistaina

Miehiä unohtamatta - Save the Duck !

Aikaisemmin kirjoitin naisten Save the Duck, takeista, Pukumies liikkeissä. Miehille on myös tullut värikkäitä kevyt toppatakkeja, ja liivejä!

Toppaliivi 109€.


Dieselin kulutetut farkut sopii mageesti näiden takkien kanssa!
Materiaali on vedenkestävää, ja hengittävää, joka on varmasti sellainen ominaisuus mistä miehet tykkäävät. Värit ovat pirtsakoita, ja istuvuus on upea. Joskus V-mallisille miehille on haastavaa löytää hyvin istuuvaa takkia, "lantiohelma" jää useasti liian löysäksi, mutta italialaisilta tämä käy laatuun! Toppaliivit ovat yhtä kevyitä, kuin takitkin. Kuvissa oleva malli on kokoa M, kapealantioinen, ja normaalia hiukka leveämmät hartiat. Kun käskin, tai siis nätisti pyysin mallia pukemaan takin päälle, eka reaktio oli - oho tämähän ei paina mitään!
Kivat vaatteet miehillä on myös iloa vaimojen silmille - vai mitä!? Toki vaatteiden pitää tuntua myös hyviltä. Takkien hinnat ovat sopivia, kun ottaa huomioon kaikki hyvät ominaisuudet! Takki hupulla,149€, ja liivi 109€.
Miesten takeista löytyy kahta eri mallia Pukumies liikkeistä, hupulla ja ilman, värejä neljä yhteensä, liivejä löytyy kolmea eri väriä, toistaiseksi.

Miesten puolen "Jossu" arvio, että takit viedään käsistä, pika puolin!


Takki oli myös vaimon mieleen!!!!


Takki on kapealinjainen.

Save the Duck takkeja löytyy Pukumies liikkeistä. Yllä olevat kuvat on otettu Kokkolan Pukumiehestä.

Tiistai toivoa täynnä - nautitaan vain, ihanaa iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...