keskiviikkona

Petrooli-jadenvihreä-vedenvihreä-omenanvihreä you name it!

Olen selaillut viime päivinä muotilehtiä, blogeja, nettikauppoja ym. Vaatteissa näkyy paljon kaunista, utuista, ja hentoa omenanvihreää - joka on kyllä todella kaunis. Sisustuksessä viehättää petrooli, vedenvihreä ja hento omenanvihreä.....Tilasinkin H&M:ältä, ihanat samettiset tyynynpääliset olohuoneeseen, "pimpula pallot" reunoissa... Ennen joulua hankeimme olohuoneeseen ja ruokailyryhmän alle uudet matot. Tarkoitus oli hankkia yksi matto, joulumatto, mutta ostimme kaksi isoa hiekansävyistä, hieman hohtavaa "nukkamattoa". Viikonloppuna minulla on vihdoinkin aikaa sommitella ja stailata/vaihtaa värejä asunossamme - toivottaa kevät tervetulleeksi! Super ystäväni A teki ostoksia minulle Balmuirin alesta, upeita petroolin värisiä pallokynttilöitä. Meillä toimii tämä "toisille shoppailu" puhelimitse vallan mainiosti, puolin ja toisin! Thänx luv!
Balmuirin pallokynttilät ovat yksinkertaisesti vain niin upeita, ja ne myös palavat tasaiseti.  Ehdottomasti suosikkejani! Kokkolasta löytää Balmuirin kynttilöitä Pukumiehestä, platinan värisiä!

Reipasta keskiviikkoa!




1 kommentti:

  1. No problem, luv! Meiltähän tämä käy, puolin ja toisin! ��

    VastaaPoista

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...