torstaina

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän irtiottopäivä koostui? Päivä koostui vaateliikkeistä (oho!) , sisustusputiikeista, lounaasta - oho lounasaika meni ohi...(no hätä löyty ravintola) , skumppaa, sampanjaa, iltatoria, ja paljon naurua! Aika energisoiva kombo! Aivan liian harvoin humputtelen ystävättärien kanssa.....ehkä siihen on myös pieni "tekninen" syy...aikataulujen yhteensaattaminen, ja ne "harkitut" impulssiostokset! Suunnitellessa aikataulua ajateltiin että "hitsi ku meillä on paljo aikaa"  ja niinhän siinä kävi että aika loppui vähän niinkuin kesken!
Kokkolasta löytyy kivoja liikkeitä keskustan ulkopuoleltakin, kuten myös upeita ravintoloita meren rannalta. Keskiviikkoisin Kokkolassa on hyvin vilkas iltatori joka kerää hyvällä säällä torin piri pintaan kävijöistä! Todellakin vierailun arvoista, jos ei muuta niin nauttimaan kivasta tunnelmasta!

Tässä muutama paikka jotka ovat vierailun arvoisia paikkoja Kokkolassa!

Ruokapaikkoja merenrannalla joita suosittelen:
Kesäravintola Mustakari
Burger Village (uusi)

Merkkivaatteiden second hand vaateliike:
Mirabell kläder

Exklusiivisiä vaatteita, jalkineita, ja laukkuja:
Sköna Clara


Samppanjaa de lilla extra


Mirabell - Guess korkkarit

Mirabell - Liu Jo farkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...