lauantaina

Sweet - lauantai !

Jeah, vihdoinkin lauantai! Tätä kiireetöntä aamua olenkin jo odottanut! Eilen sain päähäni testata sämpylä ohjetta minkä joltakin kuullut, en nyt ole varma olenko työpaikalla keskustellut vai missä. Tein sämpylätaikinan, kuivahiivasta, vehnäjauhoista, ruisleseistä, öljystä, suolasta ja vedestä, illalla!



Annoin taikinan olla huoneenlämmössä jonku aikaa, sitten jääkaappiin,kansi koko ajan kiinni. Taikina sai olla yön jääkaapissa.  Aamulla otin huoneenlämpöön, annoin olla jonku aikaa, leivoin pellille ja siinä ne saivat olla myös jonku aikaa....Kiva tämä minun "jonku aikaa" sillä välin siis keittelin kahvia, tein smoothien, luin lehteä, sain päähäni kastella kukkia, ja katsella ulos ikkunasta Eppu Normaalin tahdittamana.... kiireetöntä, ihanan rauhallinen aamu.... Sämpylöistä tuli tosi pehmeitä, ja rapsakka kuorisia! Tulen tekemään toistekki!




Smoothiessa olen yhä edelleen puolukkakierteessä, mutta myös aroniamarjat on ihan must! Aamun smoothiessa oli banaani, aroniamarjoja, puolukkaa, tyrniä, maca jauhetta, vehnäorasta, chian siemeniä, magneesium sitraattia, vettä ja luomu kauramaitoa. Miettinyt muutaman päivän, että kun olen käyttänyt macaa rerekuukaudenilun kuukauden joka päivä, kun se on adaptogeeni, niin pitäisikö kohta pitää pikku breikki, puoli kiloa on kohta mennyt. Tykkään maca jauheen mausta, siinä on jotain kivaa makunystyröille. Pitääpä tehdä reissu paikalliseen Punnitse ja Säästä liikkeeseen, siellä on huippu myyjä jonka kanssa on kiva keskustella, ja kysyä asioista, hän osaisi varmastikkin vinkata mitä tehdä!
Olisko tänään myös hiihtopäivä?

Nautinnollista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...