lauantaina

Ortigia Sicilia




Ortigia Siciliaan tutustuin siten, että ensin ostin käsivoidetta, ja myöhemmin muita heidän tuotteita.

Kuva Ortigia Sicilia


Rakastan sitrushedelmän tuoksua, sitä haen hajuvesissä, saippoissa, ja huonetuoksuissa. Lime di Sicilia tuoksu kolahti heti minuun, tuoksussa on myös sellaista mystistä syvyyttä. Tuoksu on vahva positiivisellä tapaa, mutta ei dominoiva, esim. muutama läheinen kärsii migreenistä, ja he eivät ole ikinä huomauttaneet että meillä "haisisi" jokin vahva hajuvesi! Olen myös käyttänyt heidän sarjasta palasaippuoita, ehdoton suosikkini niistä on manteli! Huonetuoksuissa olen tarkka, "halppisversiot" tunnistaa heti, ne ovat pistäviä, tai jotenki imeliä.
Huvittavaa, käytän kahta huonetuoksua, kummatkin italialaisia, Ortigian olkkarissa, ja toisen merkkistä makkarissa, ja ne ei sekotu keskenään..... Ortigia Sicilian huonetuoksu kestää todella, todella kauan, minulla on neljä tikkua pullossa, joita kääntelen tasa välein. Tikuilla voi myös säätää tuoksun voimakkuutta.

Kuvan tuotteet ovat itse ostamiani, from Italy. Huonetuoksu on 200ml, joka minulla on käytössä.

Ortigian käsivoiteet ovat hyvin imeytyviä, ja eivätkä tahmaa. Näissäkin tuoksu on hillitty, vaikka poweria löytyy. Annoin siskolleni yhden käsivoiteen, ja taisi heittää kommentin "että pitkästä aikaa oikein hyvää käsivoidetta", ja hän ei kestä voimakkaita tuoksuja! Tuoksut näissä tuotteissa ovat laadukkaita, no, nyt minulla tietenkään ei ole kokemusta kuin kahdesta, mutta te jotka tykkäätte, ja etsitte sitrustuoksuja, Lime di Sicilia on ihana, ihastutte varmasti! Tuoksuja löytyy 14 erinlaista heidän sarjasta!

Käsivoide on myös hyvin riittoisa, 75ml.


Olen tilannut tuotteita suoraan heidän nettisivuilta www.ortigiasicilia.com . Tilaaminen on helppoa, ja luotettavaa. Sivut ovat myös hyvin selkeät!

Kuva Ortigia Sicilia


Ortigia Sicilia on pieni italialainen saippuoita, ja tuoksuja valmistava yritys jonka Sue Townsend on perustanut vuonna 2006, Sisiliassa. Tuoteperheeseen kuuluu ylellisiä saippuoita, tuoksuja, voiteita, ja kynttilöitä, ne ovat laadittu käyttäen luonollisia tuotteita, joiden alkuperä on Sisiliassa. Tuotteet ovat parabeeni vapaita, ja he käyttävät vain orgaanisia värejä.
Lisää yrityksen toimintaperiaatteista, ja ainesosista voit lukea heidän kotisivuilta.

Lämpimästi voin suositella, sitrustuoksujen ystäville, Lime di Siciliaa!



Kuva Ortigia Sicilia

Blogiyhteistyö Ortigia Sicilian kanssa, osa kuvista on heidän ja osa omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...