tiistaina

Rock on Tuesday!

Lueskelin jokin päivä sitten ruotsalaista naistenlehteä, joka oli tulvillaan ihanaa inspiraatiota, uutuuksia ja trendejä. Kevät houkuttelee kaikki ihanat värit esille, mutta musta pitää of course aina kyllä pintansa, eihän se mihinkään katoa - ikuisesti klassinen. Tässä kyseisessä lehdessä oli yhden sivun kollaasi pikkumustista, yksi joukossa herätti mielenkiintoni - musta nahkainen, pikkumusta, kellohelmalla ja poolokauluksella, aika wou/wau! Nahka pitää myös pintansa, ja onhan se upea! Ne jotka eivät suosi nahkaa, heille löytyy upeita tekonahkaisia, housuja taikka mekkoja.
Minimumilta on tullut ihana yksinkertainen musta tekonahkainen pikkumusta, joka menee niin juhlaan kuin housujen taikka paksujen sukkisten kanssa. Hintakin on ihan ok! Minimumin koot menevät 34-42, jos oikein muistan. Samalla reissulla ihastuin, kauniiseen pitsi paitaan. Sävy ei ole minulle sopiva, mutta jotenkin se vain puhutteli minua kauneudellaan, herkkä kuvastaa ehkä väriä hyvin. Paita löytyy myös Minimumin mallistosta.
Ihana seurata kevään uutuuksia, joka kerta jokin vaatekappale salpaa hengen, ja sitten tulee heti perään taas uusi, ja sama tapahtuu!

Mukavaa tiistaita!

Kuvat olen näpsinyt Kokkolan Pukumiehestä - Minmumilta löytyy paljon kivoja uutuuksia, kannattaa käydä checkaamassa!





           Festfin i den lilla svarta.......nr3!    



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...