torstaina

Nyt kannattaa hankkia takki......

Pyörähdin tänään, töiden jälkeen Pukumiehessä, ihan vain uteliaisuuttani katsastamassa alea. Intensiivisen työviikon jälkeen, ihana käydä hieman vaatekaupassa "silmäilemässä".
Silmäni kiinnittyivät upeisiin harmaisiin villakangastakkeihin. Prosentitkin olivat hyviä -40 ja -50%! Muutama takki jäi kaivelemaan mieltäni, että joudun kyllä varmaan lauantaina pyörähtämään uudestaan Pukumiehessä!
No, mitä bongailin Tiger of Sweden ja Manuela Contin takkeja!
Tigerin harmaassa villakangastakissa on upea piippukaulus, painonapit ja solmittava vyö, klassisen kaunis malli. Manuela Contin ihana kaulukseton villakangastakki, kivoilla vetoketju yksityiskohdilla, klassisen kaunis myöskin. Kolmas takki johon ihastuin myöskin Manuela Contin, takin kangas on kauniin eläväinen ja sävy lämpimään menevä harmaa, hieman rennompi kuin kaksi ensimmäistä. Hyvin kauniita kaikki ja ajattomia.....tai uskottelenko minä niin vain itselleni....no en tietenkään!

Teille jotka olette lämmintä untuvatakkia vailla, alesta löytyy Joutsenen pitkää untuvatakkia tumman sinisenä ja ruskeana, puoleen hintaan. Samaa takkia löytyi myös turvallisena mustana -40% rekistä. Sakilta löytyi taas ihana tekoturkistakki, sellaista super pehmeää, pientä, vähän kiemuralle menevää "turkista", sävy takissa aivan über upea! Tämä takki oli jotenkin niin hauskalla tapaa upeea, että onneksi ei ollut enään minun kokoa!
 Pukumiehessä oli myös laitettu esille kevääseen tulleita ihania Minimumin ja Comman vaatteita, upeaa sahramin keltaista( love it) ja hyvin istuvia farkkuja, mutta niistä enemmän myöhemmin!

Ihanaa pakkasiltaa! Huomenna saa nauttia loppiaisesta!


Tiger of Sweden

Manuela Conti

Tiger of Sweden


Manuela Conti

Minimum pitka toppatakki.



Saki - ihana tekoturkis, love the color!

Kaikki kuvat on otettu Kokkolan Pukumiehestä. Ale on elävää aikaa, voi olla että jotkut kuvaamistani tuotteista on löytänyt hyvän kodin.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...