perjantaina

Olisko nyt salaattien aika?

Viikonloppu lähestyy, tai eiköhän se ala tänään, työpäivän loputtua. Mitä teillä syödään tänään?
 Syksyllä kerättiin paljon sieniä, ja kuivattiin niitä. Aikaisemmin ollaan pakastettu, mutta nyt ollaan kuivattu, vie huomattavasti vähemmän tilaa! Eka syksy kun löydettiin suppilovahveroita, ja niitä nyt sit on. Tänään olisi tarkoitus valmistaa tattirisottoa, ja kampasimpukoita. Risotto muutenkin on vain niin hyvää! Kampasimpukoita paistaessa on tärkeää ettei niitä paista liian kauan, silloin niistä tulee sitkeitä.
Sunnuntaisin olen tavannut valmistaa seuraavan viikon lounaat. Tällä viikolla olen kuolannut työkavereiden herkullisia lounas-salaatteja, voi vitsit kun ne on ollut herkullisia. Taidan mennä kanasalaatilla ens viikon. No, sunnuntaihin on aikaa, ja mieli voi muuttua monta kertaa viikonlopun aikana! Mutta on hyvä suunnitella.






Tänään aamupalaksi on kunnon marjasmoothie, mustikkaa, puolukkaa, tyrniä, inkivääriä, ja banaania. Vettä nesteenä, ja pikku luraus kauramaitoa, se nimittäin tuumasi unohtua. Superfoodeina seassa on maca, chian siemenet, vehnäoras ja ei mikään superfoodi mutta magnesium-sitraatti jauhe. Se on niin pahaa veden kanssa, että olen kekannut laittaa sen smoothien joukkoon. Miettinyt kyllä että onkohan noista jokin sellanen ainesosa, että magneesiumia ei olisi hyvä sotkea sinne. Tämä on neljäs päivä ilman rahkaa, aamusmoothiessa, ja oikeasti olen alkanut tykkäämään. Ehkä se rahkan kanssa lotraaminen loppui tähän!

Toivottavasti tuuli ei ole tehnyt hirveitä vaurioita kenellekkään!

Hyvää alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...