perjantaina

Mos Mosh = chic ladies !

Eikös viikonloppuun kuulukkin pikkasen "bling blingiä"! Mos Moshilta on saapunut Pukumies liikeisiin, upeita farkkuja, ja tietty myös ihania yläosia!
Mos Moshin farkuissa, on aina jotku kivat yksityiskohdat. Minua puhutteli farkut joiden taskunsuut on koristeltu strasseilla.  Farkkujen yläosaksi valitsisin rennon mut "chic" teeppari, joka koristeltu, hillityillä paljeteilla. Ruotsiksi sanottaisi kivasti että "jeans med de lilla extra". Hintaa en nyt muista farkuille.
Mos Moshilla, on paljon kivoja vaatteita, ne ei ole yliammutusti kruusailtuja. Ne on hillittyjä, kivoilla yksityiskohdilla, ja monesti on yhdistelty eri materiaaleja, ja näin saatu niistä tosi kivoja! Hiat puseroissa voi olla ohutta silkkinomaista materiaalia, ja muuten paita on sitten puuvillasekotetta. Niiden perus paitis, jota aikasemmin hehkuttanut, on über upee, yksinkertainen, mutta niiiiiin magee!









Ei muuta kuin bling blingiä rohkeasti arkeen!

 Kuvat olen näpsinyt Kokkolan Pukumiehestä! Mukavaa perjantai-iltana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...