maanantaina

Virtaa päivään!

Hyvää huomenta - maanantai! Ennen kun edes koko päivä alkaa niin tiedän että viikko on jo täyteen bookattu kaikkee kokousta ja palaveriä, normi työn oheella. Onneksi pitkä viikonloppu on takana, ja se myös oikeasti tuntui pitkältä, positiivisellä tapaa.


Suunnittelin viikon ruuat, lounaat töihin ja illalliset. Viime viikon söin kurinalaisemmin, ja kyllä se myös tuntuu, olo on energisempi, ja sellainen hötyfiilis on poissa. Päätin aloittaa karkki/makealakon uuden vuoden jälkeen, (joka onnistui kaksi päivää uuden vuuoden jälkeen), lakkoa pidän näin aluksi helmikuuhun, silloin tiedossa yhdet synttärit. Toivon kuitenkin että se kestäisi maaliskuuhun, en ota tästä mitään stressiä.
 Tällä viikolla yritän olla sitten syömättä viljatuotteita, tämä on vain tällaista minun kokeilua, miltä tuntuu jättää jotain pois ruokavaliosta. Aloitan helpommista! Ensi viikolla ajattelin jättää maitotuotteet pois! Tämä on ehkä kaikista vaikeinta, tarvitsen joka aamu maitokahvin! Rahkan smoothieihin voin korvata mantelimaidolla....mutta voiko kauramaitoa laittaa kahviin?? Iltaisin olen herkutellut rahkalla ja hedelmillä, se pitää sitten vain korvata smoothiella. Hauskaa testailla, se tekee kiireen keskellä ihan hyvää, nämähän ei ole negatiivisiä kokeiluja!

Kasvispöperö - lounaspöperö

Töissä menee tämäkin viikko kasvisruualla, sopii minulle hyvin. Hieman mietityttää härkis, mitä olen sekoittanut "kasvispöperöön"....onko se loppu peleissä niin hyvää syödä. Tuotteesta löytyy kahta E:tä, mutta onhan monessa muussakin mitä käytän niin E:tä....härkis täyttää todella hyvin, no sillä mennään tällä viikkoa, ensi viikolla jotain muuta!
 Eniten odotan huomista, silloin ollaan päätetty valmistaa Stifadoa! Kreikkalaista lihapataa, rosmariini uuni-puikulaperunoden kanssa! Kerron siitä enemmän loppu viikosta, pitää analysoida kokkailut ensiksi! Niinpä näyttää ajatukset pyörivän ruuan ympärillä....mutta kun viikko on työntäyteinen niin, en vain kerkeä miettiä työpäivän jälkeen mitä syödään, ja sitten vielä käydä kaupassa. Tämä toimii meillä!

Ei tarvitse ostaa hedelmiä tällä viikolla! 


Aamut aloitan sitruunavedellä, smoothiella ja isolla motilla kahvia, johon lurautan karyylihappoa. Smoothiessa minulla on banaani, rahkaa, kuusenkerkkää, tyrniä, lurkumata, inkivääriä, macaa ja viime päivinä mustikoita. Aika läjä kaikkea, mutta yhdistelmä toimii, ja pitää nälän hyvin, lounaaseen asti. Taitaa olla sadas kerta kun kerron sen täällä.....




Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...