maanantaina

Bomber aikuiseen makuun...

Ai että mitä herkkuja Minimum tarjoaa kevääseen! Hetkellisesti mietin että, olenko niin turtunut kaiken mustan jälkeen, että väri kuin väri saa minut sekaisin?? Vai onko nyt poikkeuksellisen paljon kauniita sävyjä? Ehkä viime vuoden "marsala-sävy" on unohdettu ja kuopattu, ja nyt pukkaa yksinkertaisesti vain niin ihania juttuja kevääseen. Äitilleni näytin paria kesätoppia, jotka olin alesta tilannu, niin hän naurahti et kyllä sinä nyt aikasin olet aloittanut....hmmm...ehkä.....jooo.

Kultaiset vetoketjut, tuo kivan loppusilauksen tähän upeaan Bomberiin!

Lauantaina tepastelin Pukumieheen, satuin juuri sopivasti kun eräs nainen sovitteli Minimumin utuisen vaaleanpunaista,(aavistuksen siniseen taittava), bomberia päällensä! Nopeaa toimintaa, ja sain näpsittyä muutaman kuvan. Tämä kyseinen malli, on minusta suunnattu aikuiselle naiselle. Se on pidempi, joka menee monelle, toki ei ehkä hirmu lyhyt selkäiselle. Sävy on kaunis, ja ihanat kultaiset vetoketjut, viimeistelevät takin. Hintaa takilla oli 110€, jos en kovin väärin muista. Itse kun olen kaulahuivi ihmisiä, mietein että minkälaisen huivin käärisin kaulaan, nyt ehkä poikkeuksellisesti laittaisin saman värisen, toki pieni sävyero olis jees! Tämä sävy on jotenkin niin puhdas ja kaunis!

Minimun Bomber, Marc O'Polo paitis (ale).




Huivi Balmuirin.


Bombereita löytyy nyt joka lähtöön Mick'sistä bongasin ihanan oliivinsävyisen, alesta! Tämä on selkeästi lyhyempi, mut sävy niiiiin ihana! Siihen, yhdistäisin rennot oliivinväriset housut. Jotenki nyt en haluaisi sekoitella hirveästi eri sävyjä? En tiedä mistä tämä johtuu?

Bomber, Mick's - 49,95€ ja nyt -60%!



Housut myös Mick'sistä ja kevään uutuuksia, jos oikein muistan!


Loistavaa maanantai iltaa!

Kuvat otettu Kokkolan Pukumiehestä, ja Mick'sistä. Kiitos mallille, että sain näpsiä muutaman kuvan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...