keskiviikkona

Miten sinä yrität suojautua flunssalta?

Voi, ankeus, kuumetta/flunssaa/influenssaa, näyttää viel vain pukkaavan siellä täällä!! No, mitä tai miten sitä pitäisi suojautua? Mitä syödä, että saa hyvän vastustuskyvyn?


Inkivääri&kurkuma
Smoothieen laitan aamuisin paljon marjoja, tyrniä ja karpaloa, tällä hetkellä. Tuoretta inkivääriä n.20g(kyllä, punnitsin palasen eilen), ja tuoretta kurkumaata. Ruokailun yhteydessä otan Solgarin pitkävaikutteista sinkkiä. Pakurijuomaa otan termarissa mukaan töihin. What more can I do? Pestä käsiä......liikkua....

Kannattaa sinkin kohdalla varmistaa, että se sopii sinulle!

Tällä viikolla aloitin maidottoman ruokavalion. Täytyy sanoa että, eilen oli nälkä pitkästä aikaa. Hitsit, tuntui niinkuin olisi pohjaton nälkä koko ajan? Rasittavaa! Olen tottunut syömään rahkaa aamulla, ja illalla, raejuusto joskus ruuan kanssa. Voiko näläntunne johtua pelkästään siitä että on jättänyt maitotuotteet pois? Mietityttää... Jos jotain positiivistä ruuasta, niin tänään on iltaruokana herkkua - hapankaalta&braatwurstia! Hapankaali pitää olla luomuversiota, se on mehukkaampaa! Hapankaaleen jää kyllä koukkuun!


Eilen suoritin  treenin aamusta, vesijuoksemalla, olen onnekas koska asun uimahallin lähellä, 5min kävelyetäisyydellä! 

Oletko muuten testannut vesijuoksua? Se on ihan mukavaa, rohkeasti vain veteen! Ensin voi tuntua hölmöltä, mutta sitten se helpottaa. Netistä voi katsella tekniikkaa. Minut vesijuoksuun tutustutti ystäväni, ensin tuntui tylsältä, meni liian hitaasti, ja nyt olen täysin koukussa!

Hyvää keskiviikkoa! 💚

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...