perjantaina

Nyt voi tehdä löytöjä!

Aamu alkoi reippaasti vesijuoksulla, voi hitsit ku se on mukavaa, ja saunoa heti aamusta, arjenluksusta! Siihen päälle muutama työtunti, ja viikonloppun viettoon.



Minulla on muutaman päivän ajan käynnyt mielessä, että pitäisi käydä kurkkaamassa Emotion alennusmyynti. Näihin aikoihin voi tehdä todella mukavia löytöjä!  Ou-wau, loisto tuuria, alesta löyty juuri sitä mitä toivoinkin! Kaikki jouluiset lahjapakkaukset oli -50%!! Ihan huikeeta, Biothermin lahjapakkaus, missä käyttämäni yöseerumi 65€ ja -50%!



Nyt kyllä kannattaa ostaa kasvorasvoja ym.! Pakkauksessa tuli mukana meikkipussi. Reilu vuosi sitten, etsein meikkipusseja, sopivia ei löytynyt, tai en halunnut maksaa 100€. Onnistun aina jossain vaiheessa rikkomaan aurinkopuuterin taikka luomivärin meikkipussiin, joka on todella raivostuttavaa! Nyt voi surutta heittää pois sotkuisen meikkipussin, "kylkiäis meikkipussit", on ihan hyviä! Matkaan lähti vielä Diorin lahjapakkaus,  missä on super hyvä XP-kasvovoide, kyseinen voide minulla on juuri nyt käytössä. Kuivanihon kasvovoide, imeytyy todella hyvin, ja iho tuntuu mielyttävälle. Käytän talvella kuivalle iholle tarkoitettuja voiteita, muuten sekaiholle tarkoitettuja. Kylmällä ilmalla ihoni kaipaa enemmän kosteutta.





Diorilla on muutenkin kaikkia ihania herkkuja, ja kohta ovat kevään ihanat uutuudet liikkeissä, näistä uutuuksista enemmän myöhemmin, kun tapaan energiaa tulvivan ja inspiroivan Dior-asiantuntijan!

Rento perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...