perjantaina

Slow morning & loppiainen

Joulukamat olen poiminut laatikkoihin, jo ennen uutta vuotta. Ainoastaan kaunis Balmuirin punainen pallokynttilä on vielä esillä, joka ei muuten pala hetkessä!
Smoothiet ovat taas palanneet aamupalarutiineihini, ja aika samalla setillä menen. Rahkaa, banskua, tyrniä, kuusenkerkkää (kerätty ja pakastettu kesällä), macaa, chiansiemeniä, ja vettä käytän jatkeena. Tänään lisäsin myös mustikoita. Nyt pitää ottaa loppuspurtti pakastemarjojen kanssa, niitä löytyy vielä vaikka kuinka! Voi, unohdin täysin tuoreen inkiväärin ja kurkuman! Ne antavat ihanan maun smoothieen, ja samalla sisältävät kaikkea hyvää! Magnesiumsitraattijauhetta olen myös lisäillyt smoothieen, mutta tänään unohdin, joka maistuu minun suussa aivan karmealle veteen sekoitettuna, mutta smoothiessa sitä ei edes tiedosta. Miettinyt että onkohan se hyvä sekoittaa magnesiumsitraattia smoothien sekaan...no, se voisi olla tämän päivän missio, selvittää. Se mikä mietityttää on että reagoiko se jotenkin negatiivisesti, toisten aineosien kanssa tai jonku?
Aamukahviin olen lurauttanut karyylihappoa, joka on siis öljyä! Karyylihapon pitäisi poistaa hiivaa, sientä ja hometta heh heh....kuulostaa varmaankin houkuttelevalta! En ole vielä homeessa! No, se myös pehmentää, minun mielestäni, kahvin makua!

Aamun herkut!

Chian siemeniä ja macaa.

Inkivääriin ja kurkumahan tulee himo!
Kuvaus alla on lainattu Foodinin sivuilta, www.foodin.fi. Olen käyttänyt heidän nettikauppaa, ostaminen on kätevää, nopeaa ja ihana pikku extra oli, pieni henkilökohtainen tervehdys! Ilahdutti mukavasti!
Käytössäni on heidän Karyylihappo. Muutenkin käytän heidän tuotteita, raakasuklaan valmistuksessa, ja ihan arkipäivän jutuissa. Valitsen tarkoin kenen tuotteita käytän, ja Foodin on sydämellä mukana.

"Foodinin kapryylihappo on peräisin 100% kookoksesta. Kapryylihappo on keskipitkä rasvahappo, ja se toimii hieman eri lailla kuin muut perinteiset öljyt tai rasvat. Se imeytyy välittömästi ja palaa maksassa vapauttaen energiaa elimistön käyttöön. Kapryylihappo on erinomainen energialähde aivoille sekä hyvä yleinen energialisä esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta. Se on moninkerroin tehokkaampi, kuin MCT-öljy. Kapryylihappo toimii termogeenina, eli se lämmittää elimistöä sisältäpäin lisätäkseen rasvanpolttoa ja energiankulutusta."

Smoothiet surauttelen Electroluxin sporttiblenderillä, joka on ollut todella kestävä! Toukokuussa tulee kaksi vuotta, kyllä olen tehokkaasti sitä käyttänyt, koko ajan esillä keittoössä!

Leppoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...