tiistaina

Pakkasta pukkaa, nyt lämpimät vaatteet esille!

Huippua, hehkutinkin jo aikasemmin pitkiä neuletakkeja. Niin se musta pitkä The Lab - Sandin, villaa ja mohairia, neuletakki päätyi tänne minun hellään hoivaan. Nyt voin sanoo et huippu hankinta alesta, villatakki on niiiiiiin ihanan lämmin, että voisin jopa todeta et "bring it on" pakkaset. Tänään kun istuin työpäivän jälkeen kolmen tunnin luennolla, myhäilin itsekseni, kun oli niinkuin olisi ollut vilttiin käärittynä, ihanaa. Neuletakki on myös ihanan pehmeä, ja oikeasti saa miettiä mitä laittaa alle, koska lämmittää niin ihanasti. Itse yhdistän villatakin tummien housujen kanssa, mutta sopii vallan upeesti farkkujen taikka mekon kanssa.
Neuletakkia löytyy ainakin Kokkolan pukumiehestä.

 


Vinkkejä!

Mos Moshin paitis alla on aivan mieletön! Joustaa, kaulus on kaunis sanousin jopa siro, ja pita on hillityn kiiltävä. Tätä paitista löytyy myös valkoisena. Tässä, paitis sellaiselle joka vaatii istuvuutta ja kauneutta! 


Tämä Marc O'Polon huppari löytyy alesta! Pirtsakka keltanen printti antaa sitä pientä extras! Edestä täysin neutraali. Hieman erinlainen huppari, sporttisuutta, boheemia, ja katu-uskottavuutta yhdistettynä. 


Kaikki vaatteet kuvattu Kokkolan Pukumiehestä, alejuttujen kanssa kannattaa olla nopea! 

Raikasta iltaa!
Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...