lauantaina

Barbour, Mos Mosh, Tiger of Sweden, Liu Jo etc..

Alet senkun kiihtyy, itsehillintää pitäisi nyt vain harjottaa, kun tuolla kiertelee. Helpommin sanottu kuin tehty! Ihanaa nähdä että armyvihreä, pitää pintansa, yksi lempiväreistäni, varsinkin kesällä kun on saannut hieman väriä.

Kuvassa Kokkolan Pukumiehen myyjä esittelee Minimumin upeaa "takkia", sopii myös sisäkäyttöön!

Pukumiehestä löytyy Barbourin takkeja, ja osa on alessa. Ensimmäinen kosketus Barbourin takkiin, on noin 20 vuotra sitten. Siskoni osti Tanskasta sellaisen. Tämä takki "elää vielä". Heidän öljykangastakit, ovat huippu laatua, ja kuten myös palvelu. Jos sinun vanhaan takkiin tulee reikä, tai et itse halua vahata sitä, voit lähettää sen Barbourille, niin he korjaavat taikka vahaavat sen uudestaan! Muistaakseni siskoni lähetti takkinsa korjattavaksi kun se tarttui johonkin ja hiaan tuli reikiä. Vahaaminen on aika työlästä kotona, mutta malttia niin - no problem!




Öljykangastakkeihin voit ostaa tikkiliivin vuoreksi, tai lämpimän karvavuoren. Vuoret ovat hiattomia, mutta näin saat takista ihanan lämpimän. Takkiin on erikseen huppukin ostettavana. Nyt minulla ei ole sitä vanhaa öljykangastakkia tässä, mutta kun näkisitte sen ette todellakaan uskoisi että se on +20vuotta vanha!



Myös heidän tikkitakit ovat ihania. Vanutäyte ei ime itseensä vettä, vesisateessa! Sinä pysyt kuivana! Miehelläni kyseinen tikkitakki on ollut jo 3vuotta, ja on pysynyt hyvin ryhdissä. Itse hankein sellaisen viime syksynä, Pukumiehen syyskamppanjan aikoihin. Barbourin vaatteet on tehty alunperin moottoripyörävaatteiksi, ja siitä sitten kehitelty eteenpäin. Öljykangastakeissa ei montaa sävyä löydy, mutta klassikko vihreä, ruskeilla kauluksilla, on hieno.

Merkkifarkkuja löytyy hyvään hintaan!


Edessä oikealla Mos Moshin upee sininen jakku!! Mikä herkku!!
Kaikki kuvat on otettu Kokkolan Pukumiehestä. Mallistot voi vaihdellä Pukumies-liikkeiden välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...