sunnuntaina

Kasvojen ihonhoitoon...

Pikkuhiljaa ole löytänyt "the tuotteet", kasvoilleni. Kasvoöljyihin tutustuin parisen vuotta sitten, ja olen niitä sittemin suosinut, varsinkin talvikaudella. Vuoden vaihteessa sain loistavan vinkin Puhdas+ kasvoöljyistä, sokkona ostin kolmen öljyn pakkauksen, ja näin jälkikäteen kiitän rohkeuttani kun ostin heti kaksi pakkausta samalla kertaa!

Ihanat kauneusöljyt!

 Talvella käytin aamuin illoin, ja tässä keväällä vain iltaisin. Ainoastaan silloin kun on tiedossa jokin meno, silloin käytän yöserumia ja kiinteyttävää yövoidetta. Ihoni ei missään vaiheessa kuivunut, talvella, vaan pysyi hyvän kimmoisana. Öljyt eivät myöskään tukkineet ihohuokosiani. Öljyjä saa ostettua erikseen, ei tarvitse ostaa kolmen pakkausta. Pakkauksessa on kolme 30ml kauneusöljyä, puolukansiemenöljy (kirkastava), tyrninsiemenöljy (pintasoluja uudistava), ja mustaherukansiemenöljy (ravitseva ja kosteuttava). Kauneusöljyistä löytyy vielä yksi porkkanaöljy, joka antaa kivan päivettyneen sävyn kasvoille ja iholle.
Kauneusöljy imeytyy hyvin, ja minulle toiminut aivan loistavasti, öljy on myös hyvin riittoisaa. Lämpimästi voin suositella öljyjä, ne ovat valmistettu puhtaista raaka-aineista, jonka voit itse todeta lyhyestä sisällysluettelosta.

Be Venom kasvovoide ja serumi.

Blogiyhteistyössä Puhdas+ kanssa, sain testattavaksi Bee Venom kasvovoiteen ja saman sarjan serumin. Bee venom on siis mehiläisenmyrkkyä, kuulostaa hurjalta - vai mitä! Tämä oli minulle ihan uusi juttu! Serumia voi hyvin käyttää meikkivoiteen alla. Kasvoivoide tasoittaa ryppyjä ja siloittaa ihoa, luonnolisella tavalla. Olen käyttänyt serumia ja kasvovoidetta aamuin ja illoin. Ensi vaikutelma on todella positiivinen, tuoksu on ihana, sekoitus mantelia ja kookosta, sopivassa suhteessa. Serumi imeytyy hyvin, ja hetken (1-2min) odottelen ja sitten lisään kasvovoiteen, joka myös imeyty hyvin. Tämä 1-2min odottelu on minun juttuni, haluan että serumi asettuu hyvin iholleni.
Koen että voide kyllä silmiinpistävästi tasoittaa ja siloittaa ihoa. Lähestulkoon joka kerta, voidetta ja serumia, levittäessäni olen miettinyt että, voiko oikeasti olla näin hyvää, "miten minun aikaisemmin hankkimien huippuvoiteiden kanssa nyt käy"?!! Serumi on mahtava meikkivoiteen alle, koska ihosta tulee kivasti mattainen, (minulla on sekaiho). Sarjaan kaipaisin silmänympärysvoiteen, sittenhän minulla olisi kaikki!

Serumi tuli jäädäkseen!

Näytin voiteen "ainesosaluettelon" työkaverilleni joka on biokemisti, ja hänen ensi reaktio oli "oi mitäs tämä on, tämähän sisältää hyviä aineita"! Voin sanoa että hän on hyvin, hyvin tarkka, ja olenkin välillä kysellyt häneltä putsareista ym. jutuista. Ihana saada "varmuutta" henkilöltä joka ymmärtää näiden aineiden päälle! Hyaluronihappoa, jota kumpikin tuote sisältää, siitä hän sanoi että se on hyvä, koska meillä on sitä jo luonnostaan, ja siksi ihomme osaa hyödyntää sitä! Hänen sanoja lainatakseen hyaluronihaposta, "tämä on hyvä, erittäin hyvä".
Toivon että mielipiteeni ei muutu, jos ajattelemme kahden kuukauden päähän, koska nyt tuntuu ihanalta että olen löytänyt näin huiput tuotteet - pelkkää hyvää sanottavaa!
Tuotteiden tuoksusta sen verran että, minulle tulee sama fiilis kun kampaajalla käydessäni, kun kampaaja käyttää jotain hiusnaamioita, josta tulee sellainen ihanan hedelmäinen tuoksu, se sama fiilis tulee näistä Bee Venom tuotteista, tuottaa ihanasti mielihyvää.

Merellä on aina yhtä rauhoittava!



Blogiyhteistyössä Puhdas+ 

"Puhdas+ tuotteet valmistetaan Suomessa tutkituista ja tehokkaista raaka-aineista. Valmistuksessa korostetaan ekologisuutta, luonnollisuutta ja puhtautta.
Ei mineraaliöljyjä, ei parabeeneja, Ecocert raaka-aineet, kotimainen."
Teksti on lainattu Puhdas+ kotisivuilta.

Puhdas+ verkkokaupasta klikkailet kätevästi tuotteet kotiin!



Kuvat on otettu Huawei P9 puhelimella ja paikkana kesämökki, meren rannalla.

Puhdas+ verkkokaupasta klikkailet kätevästi tuotteet kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...