sunnuntaina

Upea sahraminkeltainen!

Sahraminkeltainen pitää pintansa, ja sitä löytyy kevään uutuuksista. Tätäkin sävyä löytyy useampaa variaatiota, itse tykkään siitä joka on puhdas ja kirkas.
Pukumiehessä iskin silmäni upeaan toppiin, jossa selvästi dominoi sahraminkeltainen. Tässä kirjottaessa huomaan myös että, edessä pöydällä olevassa lasissani appelsiini Berocca on myös "sahraminkeltaista"! Noh anyway, tämä keltaisensävy sopii loistavasti sinisen kanssa! Comma-merkiltä oli tullut upea naisellinen, kapea, muoteoileva farkku, ja pesu on myös erittäin onnistunut. Konjakinruskea pitää myös pintansa ja on ainaa niin nappivalinta, sinisen kanssa! Uutuudet - "pre-kevätvaatteet", piristävät ihanasti näin tammikuussa.
Kevät huutaa kauniita värejä, itseäni kiehtoo ja "vangitsee" sahraminkeltainen, mariinin sininen, valkoinen, oliivinvihreä ja baby blue! Tuota viimeistä funtsin kyllä!! Mistä ihmeestä olen saannut vaalean sinisen, mieleeni! Sitäkin sävyä löytyy ziljoonaa erinlaista! Se mihin olen ihastunut on puhdas ja raikas vaalean sininen.

Minimumilta oli tullut kaunis pusero. Vaikea kuvailla mikä puseron pääväri on, punertavan mocka? Se mikä tässä puserossa kiehtoi on loistavan mittainen hia, löysä malli, ja mieletön selkä. Selkäpuoli on hieman auki ja sieltä löytyy kaunis laskos. Tyylikäästi hillitty - sanoisin. Kuosissa piristeenä/raikasteena on sähkönsinisiä "väriläiskiä".


Alla olevat kuvat olen näpsinyt Kokkolan Pukumiehestä.





Aj että tykkään konjakinruskeesta ja sinisestä kombosta!

Taskut sommiteltu hyvin! Upea muotoileva farkku.

Bongaa ihana säkhönsininen!


Ihana, tässä sävyssä on lämpöä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...