maanantaina

Dior - one of my favorites!

Dior on yksi vahva lempparini, meikeissä ja myös kavojenhoitotuotteissa. Huulipunat, ja kiillot, ovat pitkäkestoisia, ja miellyttäviä käyttä. BB-voide, värillinen on loistava. Capture Total sarjasta, BB-tyylinen, (ei kuitenkaan ihan mutta melkein), värillinen voide, oli monta vuotta käytössäni, ja sitten se lopetettiin. Aktivoin kaikki tuttavani, koluamaan läpi kaikki mahdolliset kempparit, ympäri maata, ostamaan minulle kyseistä tuotetta, kesä-ja talvisävyä! Taitaa löytyä kaapista vielä yksi kesäversio! Tämän tilalle, hyväksyin sitten Diorin BB-voiteen, ihosta tulee hyvinvoivan ja kuulas. Diorin sävyt voivat olla haastavia suomalaiselle, vaalealle iholle. Itselläni ei ole niin kalpea iho, niin löydän heidän sävyistä nappivärin itselleni. Värivoiteistä käytän Nude Airia (sävy no.030, talvella), mahtava värivoide, levittyy hyvin, ja lopputulos on kaunis samettinen pinta.  Tätä käytän juhlameikkiä tehdessä, ja haastaviin pitkiin päiviin, jos on jokin tilaisuus töiden jälkeen, kiinnittyy hyvin, ja kestää koko päivän. Normipäivinä mennään värillisellä BB-voiteella.

Dior-asiantuntijan puoleen kannattaa ehdottomasti kääntyä!

Viime viikolla, ihana Dior-asiantuntija pyörähti Kokkolan Emotionissa, ja sain häneltä hetken aikaa. Siis oikeasti, kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen kemppareissa!
Kyselin kevään meikeistä, ym. ihanuuksista. Sain kokeiltavaksi Dreamskin kuorinta/naamion. 1 minuutin naamio, kokeilin kaksi kertaa naamiota. Ulkonäöltään Dreamskin 1-minute mask on roosan helmiäinen. Kun pyörittelet sitä kasvoille, se muuttuu valkosen "vaahtoavaksi", hieman tahmainen, positiivisellä tapaa. Kuorinta on hellävärainen, ja tuoksu hento. Anna naamion vaikuttaa kasvoilla minuutin ja poista se vedellä, vaikka vanulappuja käyttäen. Naamiota kannattaa käyttää illalla, jos haluat tehostaa levitä kosteusvoide. Aamulla ihosi tuntuu pehmeältä ja aivan ihanalta, tämä on siis minun tuntemus. Käytin naamion jälkeen poikkeuksellisesti Diorin XP-päivävoidetta, joka on kuivalle iholle tarkoitettu.

Loisto hankinta!


Tästä näkee hieman, naamion helmiäisen värin.


Naamio muuttuu valkoiseksi, kun pyöritteelee sitä iholla.


Luottovoide talvella, imeytyy mahtavasti, eikä jätä rasvaiseksi ihoa.

Dior-asiantuntija vinkkasi jos haluaa täydellisen, upean meikin, levitä ensin Dreamskin naamio, jonka jälkeen levitetään Dreamskin kasvovoide, ja sitten meikkivoide. Tulos on kuulemma täydellinen, ja uskon tähän koska pelkästään naamiosta jää hyvä tuntuma ihoon. Juhlameikki, kiinnittyy varmasti aivan upeasti! Loistava pohja, ja niinhän se on kun pohjatyöt on kunnolla tehty, niin tulos on upea!
Dreamskin kasvovoide kiinnostaa, ja haluaisin ehdottomasti testata, ja myös yllä mainitsemaa komboa.
Dior-tuotteet ovat hinnakkaita, mutta joskus on sen arvoista satsata hyviin tuotteisiin. Voisin kuvitella, että he jotka joutuvat työnsä puolesta olemaan edustustehtävissä, tekevät pitkiä päiviä, ja ulkonäöllä on merkitystä - he kiittävät tällaisista tuotteista!
Kuorinta/naamio on paikallaan juuri nyt kun ilma kuivattaa ihoamme, te jotka kärsitte erittäin kuivasta ihosta, niin silloin on myös tärkeä huolehtia ihon kosteudesta myös sisäisesti!

Näitä tuotteita pitäisi löytyä ainakin Kokkolan Emotionista!

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...