sunnuntaina

Pirtsakkaa väriä - sitä tarvitaan!

Juuri nyt kun katson ulos, ilma on harmaista harmain! Ei ole, eilisen kaltainen ihana auringonpaiste. Mikä piristää tällaisena päivänä, muutakuin aamukahvin? Värit tietenkin!!!
Eilen vietin useamman tunnin ystäväni kanssa kahvilassa, ja kaupungilla. Ihana tunne kun ei ollut kiire mihinkään, havahduin oikein siihen, kuinka viime viikkoina olen mennyt vain kodin ja työpaikan väliä! Ihanaa oli hengailla ja nauttia!
Päädyttiin ystäväni kanssa Pukumies liikkeeseen....voi hitsit että on tulossa upea kevät!!! Ai olenko sanonnut tämän jo aikasemmin? En pystynyt olla kuvaamatta "muutamia" takkeja!


En tiedä olenko jossakin "Italia-moodissa", mutta tuotteet mihin silmäni osuivat olivat italialaisia merkkejä, paitsi yksi. Pukumieheen on tullut tennareita, Supergan! Toistaiseksi löytyy valkoinen, sininen ja bling bling, eli hopea, joka oli aika sähäkän näköinen. Omistan yhdet Supergan tennarit (räikyvä keltainen), ja niillä on oikein kiva mennä! Hyvät jalassa!


Sitten toinen uutukainen, mitä aikasemmin heillä ei ole ollut on, Save the Duck takit. Tämä takki on "vegaaninen", täyttää kaikki untuvatakin ominaisuudet, ja hieman lisää! On myös palkittu eettisyydellään! Takit ovat vedenpitävä, ja hengittävä, eli huippu takki meidän Suomen olosuhteisiin. Aikasemmin hehkutin Barbourin vedenpitävyyttä, kevyttoppatakeissa, nyt on tullut toinen!

Kiitos Emilia, kirkas pinkki on upee, ja oikealla näkyy räiskyvä sininen!


Save the Duck takkien värit ovat herkullisia! Pukumiehessä on valkoista, pinkkiä, sinistä, mustaa, ja oli varmaan jokin muukin mutta en nyt muista. Miehille on myös tullut samoja, hieman eri sävyissä, ja heille on tullut kiva, kirkkaan oranssinen toppaliivi. Save the Duck takit menee pieneen tilaan, jos haluaa kääriä takin vaikka laukkuun, mutta nämä ovat myös loistavia kerrospukeutumiseen.
Jos jotain miinusta takeista pitäisi etsiä, niin koot ovat italialiasia, pientä mallilltaan, mutta minulla on muutama hyvin, hyvin pieni kokoinen ystävä, ja tästä he löytävät itsellensä täydellisesti istuvan takin! Koot menevät ainakin xl:ään asti, ja hinnat lähtevät 149€.





Marc O'Pololta on myös tullut vastaavanlainen takki, väri huusi minua luoksensa, keltainen!!! Ihana! Oj, oj näistä väreistä puhuminen, satuin vilkasemaan vahingossa ulos ja, oikeesti voiko olla ankeemman näköistä ilmaa kun nyt??? For real?! Tänään pitää kyllä pukea kaikki vaatekaapin värit päälle, että saa mielen virkeäksi! Tai ehkä hiihtämään mars, siellä mieli virkistyy, reippaista ja hyväntuulisista ihmisistä

Lepooista sunnuntaita! Huomiseen on vielä pitkä aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...