tiistaina

Keväinen raita piristää juuri nyt!

Ihmeellisiä ilmoja luvattu tälke viikkoa! Eilen oli kyllä todella kurja keli, +2 astetta ja vesisade, piristyppä siinä alkaneeseen työviikkoon! Tänään on jo ihan toinen ääni kellossa! Kuvittelin illalla nukkumaan mennessä että, just joo pakkasta jopa -9 astetta luvattu! Mutta ulkonahan on aivan mahtava keli!! -4  astetta, ja ihanaa, ei tuule, ja jotenki outo kuinka ilma aamusta tuntui niin kivalle! Eilisen synkät ajatukset jäi johonkin, kaukaisuuteen! Tällanen hyvältä tuoksuva ilma, saa mielen korkealle!
........ja mikä kohottaakaan, joidenkin naisten fiilistä.....kyllä vain, raitavaatteet! Raita=raikkaus, ainakin minulle!

Kevään raitavaatteet ilmestyy kauppoihin hyvissä ajoin kevääksi. Marc O'Pololta on tullut raikasta puna-valko-raitaa! Ihana, hyvin joustava mekko taikka tunika, ihan kuinka kuinka vain, sitä haluaa käyttää. Unohdin tarkistaa materiaalin, mutta pintamateriaali, ei ole tasainen, vaan hiukan rouhea, mutta niinkuin aikasemmin mainitsin, mekko on ihanan joustava! Punainen on raikas, valkoinen on ehkä enneminkin luonnonvalkoinen. Kiva piristys tammikuulle, kun ajatukset alkavat suuntautua kevääseen!





In wear-merkki tekee paluun, Pukumies liikkeisiin! Uutukaisena, on ilmestynyt ensimmäisten joukossa, laukkuja! Laukkujen hinnat ovat reilusti alle 100€. Kuosi on tätä päivää! Laukku piristää arkilookia, materiaali sopii meidän keleihin, ei mene pilaalle kosteudessa! Eli on jotain keinomateriaalia.


Raikasta tiistaita!








Kuvat otettu Kokkolan Pukumiehestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...