maanantaina

Upeita Hipanema rannekoruja !

Hipanema rannekorut ovat loistava lahja vastavalmistuneelle, pyöreitä vuosia täyttävälle tai ihan vain itselle! Itse ihastuin "Dream" rannekkeeseen, siinä on sopivasti väriä ja hillittyä tyylikkyyttä. Ihannoin aina hillityistä väreistä, koruissa, laukuissa ja niin päädyn ostaamaan kaikkea muuta kuin hillittyä, mutta "that´s me"..... Hipanema rannekoruja löytyy Kokkolasta, Pukumiehestä, ja valikoima on juuri nyt parhaimmillaan. Löytyy räiskyvää, väriä, hopeaa, kultaa etc. Lukot koruissa ovat todellla pitäviä ja värit ovat ruusukulta, kulta, hopea ja kiiltävä musta. Hipanema rannekorut saivat alkunas kun kaksi pariisilaista tyttöä tapasivat toisensa Riossa ja halusivat tuoda palan Copacabana rannekoruissa meille muille iloksi. Koruissa on käytetty simpukoita, Bahialaisia nauhoja, kvartsikiviä ym. kauniita helmiä! Jokainen rannekoru on oma yksilönsä, rannekorut löytyvät kolmessa eri koossa, S, M ja L.
Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa näihin, valinnan vaikeus on ehkä hankalinta! Hipanema rannekoruja löytyy myös muista Pukumies liikkeistä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...