lauantaina

Kauneusvinkkejä kesään !

Hei vaan kaikille! Kesää kohden mennään että kolistee, ja kohta saa vaihtaa "kesäkasvovoiteeseen", eli kevyempään.
Vielä käytän vuorotellen Diorin XP:tä ja puhdas+ kasvoöljyä, mutta kohta ne alkavat olemaan liian "tujuja".  Kesällä ei välttämättä tarvitse mitään värivoidetta, kun sipaisee hieman aurinkopuuteria poskille, niin sillä pärjää. Tärkeää on tarkstaa, että päivävoiteessa on aurinkosuoja, suurimmasta osasta kyllä löytyy.  Löysin kerran ihanan kevyen yövoiteen, silloin kosmetologi  muistutti minua, että tätä ei voi käyttää päivävoiteena kesällä, koska ei sisällä suojakerrointa. Ihmettelin asiaa, ja sitten kertoi että kun yövoiteissa ei ole sitä aurinkosuojaa, ja tänä päivänä aurinko on todella voimakas, että suojakerroin on aika ehdoton. Nyt löysin täydellisen, kasvovoiteen kesäksi, (tai vahvasti olen siinä uskossa), nimittäin Biothermin Everplump. Biothermin Everplump,sopii hyvin kesäksi, se imeytyy todella hyvin, siloittaa ryppyjä ja, jos olet joskus kokeillut Biothermin aquasourcea, niin tämä on hieman parannettu versio siitä. Voide on tarkoitettu käytettäväksi ammuin illoin, tästä johtuen voiteessa ei ole aurinkosuojaa, mutta kun käyttää meikkivoiteen/BB-voiteen alla, silloin tässä voiteessa on aurinkosuoja. Uudistuneessa Aquasource voiteessa löytyy 20 kertoimmen aurinkosuoja, jos ei tarvitse/halua käyttää mitään sävyttäviä meikkivoiteita, ja hintakin oli Emotionissa loistava alle 30€!


Käytän tällä hetkellä BB-tyylistä Diorin, Capture Totale, multi-percection-voidetta. Tämä on lopetettu, mutta vielä saattaa löytyä joistain liikkeistä, ja ihan huippu, muutamat ystäväni tietvät että tämä on minun juttu ja kilauttavat heti jos näkevät sitä jossain, yleensä alekorissa. Voiteessa on 20 suojakerroin. Vaikka käytän näitä voitetita, missä on jo päivävoide niin laitan aina alle erikseen vielä päivävoiteen, ja kesällä päivävoiteen pitää olla hyvin imeytyvä, ei saa jäädä rasvaista pintaa, voiteen pitää imeytyä hyvin.

Jos haluaa BB-voiteen ja värivoiteen väliltä hyvän vaihtoehdon, niin Lancomelta löysin todella upean sävytetyn CC voiteen, City Miracle! Hinta on ok, ja sisältää kosteusvoiteen, sävytyksen ja valoataittavia effektejä. Voiteessa on 50 aurinkosuoja ja saastesuoja, värejä löytyy kolme. Ainut miinus tässä tuotteessa on sävyt. Hyvin kalpeaihoiselle tästä ei löydy sävyä, sävyt ovat aivan liian tummia. Itselleni menee juuri se vaalein sävy, joka on keltaseen menevä. Tämä voide on kuitenkin aivan huippu, ja ehdottomasti kesäksi täydellinen, koska on peittävempi kuin BB-voiteet, mutta ei missään nimessä niin tiukka kuin värivoide, suosittelen. Kesällä tulee varmastikkin jotain juhlia taikka illanviettoja , mihin haluaa ehostaa itseään, silloin tämä on täydellinen! Kannattaa kokeilla!

Toinen tai kolmas vai neljäs...tuote mikä on loistava on Clarinsin Radiance-Plus golden glow booster. Muutama pisara päivävoiteen joukkoon ja saat kauniin luonnollisen sävyn pikkuhiljaa kasvoille, ei tule mitään "brasilian tan" rusketusta, vaan luonnollinen kaunis. Tuote on riittoista kun sitä käyttää vain 2-3 tippaa kerrallaan. Hieman varovainen saa olla kulmien kohdalla, kun levittää voidetta, kulmiin on tapana jäädä rasvaa hieman enemmän.
Vinkit annan omasta näkökulmasta, ne mitkä toimii minulle ei välttämättä toimi kaikille.


Hyvää kasvorasvaa etsiessä kannattaa rohkeasti kääntyä myyjien puoleen, he osaavat neuvoa ja löytävät sinulle oikeanlaisen tuotteen. Minulla on kaksi luotto "myyjää/edustajaa" joilta saan upeita neuvoja, ja näin löydän loistavat tuotteet juuri minulle - kullan arvoisia ihmisiä!

Kokkolasta löytyy Emotion, jonka tarjonta on hyvin kattava - tai minulle ainakin. Palvelu siellä on loistavaa ja asiantuntevaa. Viime kerralla kun kävin siellä, sain loistavia vinkkejä iltameikin tekoon! Emotionista on myös mahdollisuus varata aika kauneusneuvontapalveluun, jota suosittelen. Näin saat apua, värien valinnassa, ja kuinka tehdä esimerkiksi varjostuksia, tai missä nyt tarvitkaan apua!

Raikasta lauantaita kaikille ja kiitos kun kävit täällä ! 

Kiitos Kokkolan Emotion asiantuntevasta palvelusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...