sunnuntaina

Mikä motivoi sinua? Mistä saada se hyvä "draivi"?

Huikeeta, olen seurannut viimeisen vuorokauden ajan Kokkolan Ultra Run tapahtumaa. Siellä on sellasia sissejä juossut että hui hai! Matkat oli 6h, 12h ja 24h, myös joukkue ja maratonmatka. Ihan uskomatonta kuinka nämä juoksiat suoriutuivat! Vuorokauden aikana on Kokkolassa paistanut aurinko, satanut vettä ja illalla/yöstä laski lämpötilakin, taistelijoita kaikki kisanjuoksijat!
Mistä sitä energiaa, "draivia", saa sitten itsellensä? Mikä tuo sinulle, hyvää oloa? Mikä motivoi? Omalla kohdalla tulee jossain vaiheessa sellainen "ketutus" että nyt on tehtävä jotain! Mitä se sitten on? Muistan pari vuotta takaperin että, minun piti mönkiä pöydän alle töissä nostamaan jotain ylös, ja voi pyhä jysäys kun tunsin oman vatsamakkaran siellä ryömiessäni, silloin päätin että, nyt on aika tehdä jotain! Ajattelen niin että, kun fyysisesti saan parannettua kuntoa/olotilaani, sillä saan korjattua ja vahvistettua myös psyykkistä vahvuuttani. Toki tulee takapakkeja, kun sairastuu taikka motivaatio ampasee kuuraketilla johonkin, mutta pikkuhiljaa niskasta kiinni ja takaisin ruotuun. Olen sen luontoinen että jos otan jotain asiakseni, vaikka esim. parantaa kuntoani niin, kyllä saan jonkunäköstä tulosta aikaseksi. En periaattessa luovu hirveästi mistään, mutta pienellä kurinpidollisella otteella onnistun....olipas ympäri pyöreästi analysoitu, en tiedä saiko tuosta mitään tolkkua?!





 Motivaationi saan siitä kun huomaan että lenkki sujuu helpommin. Kuuntelen mielelläni toisten onnistumisia ja tsemppauksia, luen lehdistä, blogeista tai ihan vain kuuntelemalla ja juttelemalla ystävien kanssa. Mitään aikatavoitteita minulla ei ole, tavoitteeni on, että jaksan paremmin, että saan rautaisempaa kestävyyttä liikkumiseen, mutta nauttien - se on tärkeintä! Painonpudotus tulee siinä samassa, ja on vain plussaa. Nivelille helpotusta kun kanettava kuorma laskee, ylipaina ei vain ole hyväksi. Jos pitäisi laittaa tärkeysjärjestykseen niin 1) hyvä olo, 2) pitkäkestoisuutta liikkumiseen ja 3) painonpudotus.
 No, myönnän, kyllähän se on, että kun saa painoo pois, olotila helpottuu, ja ennältaehkäisee tiettyjä sairauksia.  Nyt olen "puhunut" niin ristiin näitä asioita, mutta menköön se sunnuntain piikkiin. Olen innostunut liikunnasta ja hyvästä olosta, ja toivon että tämä on pysyvää!
Smoothieta teen joka päivä, ja ne on niin herkullisia. Superfoodeja tukin joka paikkaan ja me like! Uusin löytöni on puhdas+ C-vitamiinijauhe! Puhdas+ tuotteet ovat suomalaisia ja ovat aika puhtaita, ei paljon ylimääräsiä aineita, jonka huomaa siitä että tuoteseloste on aika lyhkänen. Käytän myös heidän kasvoöljyjä, ihania, imeytyy hyvin ja tuntuu iholla hyvältä.



Reipasta ja leppoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...