perjantaina

Väriboostia liikkumiseen!

Eilen vietettiin valtakunnallista Heijastinpäivää. Tästä sainkin kipinän lähteä hankkimaan itselleni lenkkeilyyn tarkoitetut heijastinliivit. Nokka kohti paikallista Intersportia, heijastinliivit, pinkit, löytyi nopeasti Johannan (kauppiaan) opastuksella.
 Urheiluliikkeessä on kiva pyöriä ja tutustua uutuuksiin. Nyt on paljon väriä vaatteissa, surutta sekoitetaan kolmea eri kirkasta väriä. Kirkkaan yläosan voi yhdistää vaikka mustan alaosan kanssa, jos ei niin hirveästi halua erottua. Itse aloitin lenkkeilyvarusteiden hankkimisen kengistä. Muutaman vikatikin jälkeen löysin itselleni oikean mallin - Adidas boost-malleista (boosteja löytyy useampi malli). Addun boosteja kuvailisin "taivaanlahjaksi" jaloille, niin upeat ne on jalassa, minulle.

Lenkkareiden osto on yksilöllistä, jos on vaikea löytää sopivaa malli, ei kannata ähkäillä itsekseen asian kanssa. Käänny rohkeasti myyjien puoleen, heillä on hyvä tuntemus kengistä ja Kokkolan Intersportista löytyy Footbalance jalka-analyysi "kone", tämän avulla myyjät pystyvät selvittämään, minkälaisen kengän tarvitset. Analyysi on ilmainen ja kestää noin 10min. Toki vanhoista kengistä näkee myös miten sitä "askeltaa".

Nyt kun on talvi lähestymässä ja jos tiedät että liikut myös liukkailla keleillä, suosittelen hankkimaan nastalenkkarit. Itse hankein vuosi sitten näihin aikoihin Icebugit, ja en ole katunut ostosta pätkääkään.
 Tuntuu hassulta että voi marssia/juosta hirmuliukkailla kelillä kaatumatta. Minulla on tooosi pitkä työmatka noin 4min sivu, kävellen, mutta kun on liukas tepsutan sen Icebugeilla, ei tarvitse varoa että kaatuu! Näiden kenkien suhteen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska sitten kun liukkaat kelit on päällä, voi koot olla loppu!
Oi, tällä samaisella "katselukierroksella" Johanna esitteli Addun loistavan juoksutakin, yläosa on heijastinkuvioa! Päivänvalossa sitä ei näe mutta kun näppäät sisällä kuvan salamalla näet kuinka se loistaa ja toimii pimeällä, loistava takki, muuta heijastinta ei tarvitse.
Vielä voi surutta käyttää ohkasia juoksutakkeja, kun ulkona on ollut +11 astetta aamuisin. Kylmemmällä ilmalla voi pukea kerrastopaidan alle, jos tarvii lämpimämpää. Itse en juokse turbona, niin voin hyvin laittaa pitkähihaisen paidan alle.

Kokkolassa palvellaan Intersportissa kummallakin kotimaisella kielellä sujuvasti, eli reippaasti/rohkeasti voit asioida myös ruotsinkielellä. Jollekkin tämän asian nostaminen esille voi tuntua ihmeelliseltä, mutta det är viktigt här i Karleby!

Reipasta perjantaita ja liikunnallista viikonloppua! Tämän ja huomisen aikana kannatta pyörähtää Intersportissa, liike on täynnä hyviä tarjouksia, syy - Kokkolan Intersportin kauppiaspari on valittu Vuoden Intersport-kauppiaiksi! Onnea!




Herkullisen väriset Adidaksen boostit (malli nimen unohdin, mutta on neutraali kenkä)

New Balance Vazee kenkään olen törmännyt lehdissä, kenkä on todella kevyt, niinkuin kaikkki muutkin.

Tadaaa, heijastinliivini, pinkit sellaiset. Löytyy myös keltaisena.

Pipollakin saa kivasti väriä, herkullisia sävyjä!

...ja vesipullot - värikkäitä....

Rohkeasti kolmea eri väriä juoksutakissa.

Tässä tämä Adidaksen ihastus, tämän kuvan olen napannut ilman salamaa.



Tässä sama takki kuin yllä, kuvattu salamalla, heijastinosio tulee todella hyvin näkyville, myös takaa!

Takkia löytyy myös, pirtsakkana keltaisena.

Icebug uutuudet - löytyy paljon eri malleja.




Pohjassa hiiliteräsnastat - loistavat liukkaalla!!

 

....Päteekö tänään sanonta,
"det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder".
Myrskyä kun on luvattu tälle päivää!

P.s Kaikki kuvat on näpsitty Kokkolan Intersportista, paitsi heijastinliivit joista otin kuvan kotona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...