keskiviikkona

Keskiviikon käynnistys

Huomenta tähän kauniiseen keskiviikkoon - mieli positiiviseksi heti aamusta. Itse olen saavuttanut säännöllisellä ulkoilemisella hyvän mielenrauhan...tai niin ainakin luulen. Toki, toki ruokavalion suhteen on pientä "repsahdusta" tapahtunut, mutta ei se maata kaada, hieman vain "positiivisesti tympäisee".
Eilen nukkumaan mennessä otin iltalukemiseksi Juoksialehden ja sitä kautta sain sellasta kivaa tsemppiä. Lehti on minulle uusi tuttavuus, positiivinen sellainen, hyviä artikkeleitä ja ei täynnä sellaisia "pikku-joulu-kausi-lähestyy"-juttuja.
Aamu on siis alkanut toistaiseksi laadukkaasti. Aamupalaksi olen nauttinut marjasmoothien, höystöillä ja ison mukin kahvia. Eilen keksein hyvän "idean" itselleni, jotta saan rutiinit pyörimään taas ja vältän näläntunnetta, niin kirjaan ylös ajan milloin olen nauttinut aamiaisen ja tästä sitten lasken 2,5-3 tuntia eteenpäin ja syön seuraavan "aterian". Kirjaan siis kaikki ajat ylös, näin näen milloin on välipalaaika ja milloin lounas/päivällisaika! Sitten pitäisi vain noudatta "omia neuvoja" - helppoa vai kuinka? Nyt aurinko paistaa ihanasti eli lenkkivermeet päälle ja ulos - nauttimaan syyslomasta ... Hyvää keskiviikkoa kaikille!




Kunnolla marjoja - tyrnejä hulahti ihan kivasti piristään...


Marjasmoothie
mansikoita
mustikoita
tyrnejä
1prk rahkaa
siitepölyä
maca-jauhetta
lumuca-jauhetta
1 tl juoksevaa hunajaa
vettä ( tulee hieman löysempää, en halua käyttää mitään tuoremehua) 

Mielen mukaan lisäilen superfoodeja....


Tänään muistin napata omegatkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...