torstaina

Hemmottelua ...

Tällä viikolla olen kerennyt käydä syyshuoltamassa itseäni, kasvohoidossa, niinkuin moni muukin. Kesän jälkeen kasvot tarvitsevat hieman hoivaa ja huoltoa. Näissä asioissa käännyn Nicepisteen puoleen, Kokkolassa. Ajan olin varannut hyvissä ajoin, kesäkuussa. Kiireellä suoraan töistä Nicepisteeseen ja  "voi pojat" kuinka ihanaa oli käydä maaten hoitotuoliin. Yllättävän kysymyksen sain heti alkuun "mitäs haluat että tehtäisiin" - täysin vapaat kädet annoin Minnalle, kosmetologille. Yksi ja puoli tuntia olin täysin hurmiossa ja samalla ihan turtana, Minnalla on niin ihanan rauhallinen ääni ja maagiset kädet. Samalla hoidon aikana, Minna antaa ohjeita kuinka ja mitä voi tehdä, että iho voi ja pysyy hyvänä.
Käskin hänen napata kuvan minusta, voi pyhä jysäys mikä kuva! Pienesti olisi voinnut hymyillä tai jotain kuvassa. Nicepisteessä on myynnissä, yhden kerran pakkauksissa, erinlaisia naamioita, että voi tavallaan niinkuin jatkaa ihon hellimistä kotona. Itse en päätynyt kasvonaamioon vaan ostin "jalkanaamioon".
 Kesän jälkeen myös jalat tarvitsevat pientä piristystä! Paketissa on kumpaankin jalkaan "sukat" joita pidetään 90-120min, sen jälkeen huuhdellaan jalat huolellisesti ja 7pv päästä (tai aikasemmin) huomaat kuinka jalat "kuoriutuvat". Sukat poistaa suurinpiirtein kaikki "kovatjutut" jaloista....nice....

Palatakseen vielä Nicepisteen hoitoihin - heillä on selkeät kotisivut, ja ajanvaraus mahdollisuus netin kautta! Minulle taidettiin tehdä hoito Exciviance hoitosarjalla. Kosmetologilla käynti on vähän niinkuin kampaajalla käynti, tarkoitan että sitä kääntyy aina sen saman puoleen. Nicepisteessä toimii Minnan lisäksi Suvi, Elina ja Milla. Heidät löytää myös Facebookista johon he päivittävät hyvin kaikkea ajankohtaista.

Kasvohoidon jälkeen, kun oli aika nousta tuolista ylös, tuntui siltä että "voisiko joku kiitos taluttaa minut kotiin", niin ihanan raukea olo tuli. Huomasin että olin pitänyt käsiä jotenkin kummasti ristissä liikahtamatta, koko hoidon ajan, että etusormet olivat jotenkin puutuneet. Loppu päivä/ilta menikin sitten hyvin rennosti kotona nauttien - lämpimästi voin suositella!


Älkää säikähtäkö, tässä kuvassa nautin olostani 200% !

Jokaiselle jotakin!

Loistava hoitosarja - Excuviance - suosittelen ihanaa yövoidetta!

Kuorivatsukat!

Nyt odotellaan muutama päivä ja seurataan tilannetta milloin alkaa tapahtumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...