perjantaina

Nyt rullaa.....

Syysloma lähenee loppua, ja akkut on jotakuinkin ladattu - raittiilla ilmalla. Olen saannut innostusta uusista lehtituttavuuksista, Juoksija ja Runner´s (på svenska), hitsit että on hyviä artikkeleita, mielenkiintoisia lukea. Juu-en ole mikään himojuoksia, en todellakaan. Hölkkään hyvin, hyvin hiljaa ja tällä hetkellä noin 1,10 tunnin lenkkejä, ollakseni "presiis". Minulle sopivan kauan, ja ennen kaikkea se tuntuu hyvälle, nautin. Aina ei ole helppoa vetää vermeitä päälle ja lähteä ulos, aina ei ole fiilistä hölkkäillä, silloin kävelen, mutta joka kerta on huippu fiilis kun tulen kotiin! Tänään kävin lenkin jälkeen suoraan yin-joogassa, joka koostuu lempeistä pitkistä venyttävistä liikkeistä. Voi luoja sanon, oikeesti ei tuntunut niin ihanalta, koska olen tällä hetkellä niin jumissa ja kankee. Tiedän, olen laiminlyönnyt venyttelyä lenkkien jälkeen - big time, ja se tuntui ihan kympillä kropassakin.
Pidin kyllä itselleni sellaisen puhuttelun että huh huh - nauroin miehelleni, kun tulin venyttelystä, että salinlattialla koukisteli sellainen "joutsen ja kauris" että ei voi kun nauraa vedet silmissä itselleen. Tällä tarkoitan siis sitä kun piti mennä joutsen asanaan ja kauris asanaan, niin tää mimmi oli kyllä kun varis tai pesukarhu asanoissa!

Syysloma on kyllä tehnyt hyvää, olen saannut rauhassa oivaltaa että mitä liikuntaa pitää vahvistaa, että voin kehittyä/päästä uudelle tasolle "juoksemisessa". Lihaskuntoa pitää kohentaa ja venyttelyä "lisätä", toivottavasti löydän aikaa tähän kaikkeen, kun taas työt alkaa. Tavoitteena kepeämpi ja nopeampi hölkkäily ensi kesään mennessä.
 Sitten shopping-shopping osastolle :Tänään ostin toiset juoksutossut, Adidaksen Adistar boostien rinnalle, jotka on minulle "the one and only"-kengät.  Kahdessa minuutissa tein ostopäätöksen tossuista - New Balance merkkiset. Loistavaa kun on ystävä urheiluliikkeessä töissä ja hän osasi heti kaivaa haluamani tuotteet esille. Oikeasti olisin tarvinnut hyvät mustat nahkaiset kävelykengät, mutta lenkkarit tuli sitten ostettua. Juuri nyt on jotenkin "kivempi" ostaa treenivaatteita kuin normivaatteita....
Huomenna olisi bilepäivä tiedossa, rakas ystäväni juhlii pyöreitä ja ja....sitä ennen mietin täällä että menenkö huomen aamulla lenkille+yin jooga vaikko spinning+yin jooga.... Hyvää yötä !

Nyt pitää "ajaa uudet tossut sisään"....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...