keskiviikkona

Arkiruokaa "with a little twist" ...

Aina ei ruuan travitse olla mitään kummoista. Arkena varsinkin kun on kiire, helppo ruoka on aika "kovasana". Spagetti bolognese, pastaa ja jauhelihakastiketta - millä nimellä sitä nyt halutaan kutsua, on nopeasti valmistettua. Maukkaan jauhelihakastikkeen valmistat kun valtiset hyvän tomattimurskan, itse käytän Mutti-merkkiä. Eilinen jauhelihakastike valmistettiin Rekosta ostetusta jauhelihasta, Mutti tomaattimurskasta. Se "pieni joku" saatiin tuoreella basilikalla ja parmesaanilla, ja oli maukasta. Helppoa, nopeaa ja hyvää!
Kokkolassa pyörii loistavasti lähiruokaryhmä REKO, joka toinen tiistai, eli seuraavan kerran 20.10. Suosittelen liittymään paikalliseen REKO-ryhmään ja tilaamaan tuotteita facebook-ryhmän kautta. Jos et ole facebookista, käänny jonku ystävän puoleen ja jos hän suostuu klickailemaan sinulle tuotteita. Näin tein esimerkiksi äitini puolesta. Itse tapahtuma on ihana sosiaalinenjuttu. Ihmiset kävelee hymyssä suin ja etsivät tuottajia/myyjiä, joku osaa aina neuvoa jos ei löydä myyjää. Itse kirjotan ylös mitä olen keneltäkin tilannut; joskus tilaan niin hyvissä ajoin että silloin uisti lappu on loistava!
Tällä kertaa REKOsta tarttui mukaan Jukkolan jogurttia, piimää ja leipäjuustoa, Peitson päärynä-ja salmiakkihunajaa, jauhelihaa Rannan tilalta ja luomu porkkanoita ostettiin "heräteostona" kun kuulin jonku toisen kehuvan niitä niin makeina! Jauheliha ja lihatuotteet yleensäkin on huippu hyviä, laadukkaita.
Makuhunajat ovat loistavia lahjaksi, makean ystävälle! Näen jo silmissäni kuinka "yksi perheeseemme kuuluva" vetää hunajan lusikalla suoraan suuhun, kun saa purkin eteensä!

Meille REKO:ssa asioiminen on extra mukavaa koska tapahtuma on toisella puolen tietä, ikkunasta näkee milloin ensimmäiset myyjät saapuvat paikalle. Innolla odotan jo mitä seuraavalla kerralla on tarjolla! Osa tuottajista/myyjistä onkin laittanut jo facebookryhmään uudet ilmoitukset 20.10 kerralle, tuotteet noudetaan klo.18:00-19:00 välillä.

Perus pasta&jauhelihakastikkeella, hukutettu tuoreella basilikalla.

Jukkolan jogurttia ja Peitson päärynähunajaa, joka on ehkä liiankin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...