lauantaina

Myrskyn jälkeen...

Eilen myrsky riepotteli vähän siellä sun täällä, Suomessa. Mitään suurempia vahinkoja ei tuttavapiirissäni ole tapahtunut, kait, kun ei ole kuulunut mitään. Mökillä pitäisi käydä kurkkaamassa onko siellä minkälaisia tuhoja tapahtunut.
Aamu on muuten alkanut normaalin rennosti, kynttilät palaa vielä olkkarin pöydällä ja istun tässä puoliksi treenikuteet päällä ja kirjottelen. Kaupungilla pitäisi nopeasti käydä ostamassa muutama juttu Emotionista kun on vielä 3+1 päivää hulabaloo, minulla menee 5min kävellä keskustaan. Sitten suunnitellulle pitkälle lenkille. Olen laatinut itselleni tavoitteen liikkua vähintään viisi tuntia viikossa. Tällä viikolla en ole kerennyt liikkua kuin tunnin, siksi päätin tehdä kaksi parin tunnin mittaista lenkkiä tänään ja huomenna, niin pääsen tavoitteeseeni. Oikeasti odotan innolla että saan heittää hyvät musiikit korville ja menoxi, niin ihanaa on marssia tuolla syksyisessä säässä! Ilon aiheita on kun keltainen lehti päättää hetken olla salamatkustajana olalla, tämä saa minut hymyilemään. Raitis ilma ja hyvä mieli on parasta! Leppoista lauantaita ja toivottavasti sinä säästyit myrskyn tuohoilta!

Lauantain smoothie


 1 dl mustaherukoita
tyrnejä vajaa desi
250g rahkaa
2 rkl pellavansiemeniä
2 rkl chian siemeniä
2 tl macajauhetta
1-2 tl siitepölyä
vettä (tarvittava määrä)

Hyvää tuli! Virkistävä aamupaukku, jaksaa hyvin seuraavalle aterialle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...