lauantaina

Valtakunnallinen liikuntapäivä - today!

Tänään vietetään valtakunnallista liikuntapäivää, harmikseni Kokkola ei näyttänyt olevan mukana MUTTA lenkkarit jalkaan ja vaikka ihan 30min kävelylenkki kodin läheisyydessä on jo hyvä aloitus! Täällä minä hyväkin sanoja, kun ollut niin "pirun" kiire viikko, sori ilmaisuni, mutta oikeasti tuntuu että sivuttain olen mennyt eteenpäin, paikasta toiseen. Kaksi tunitia olen kerennyt liikuttamaan itseäni tällä viikolla joista kumpikaan ei ole aerobista liikuntaa.


 Viikonloppuna otankin sen sitten kiinni - nautin ja nautin ja nautin. Kohta alkaa yin jooga tunti, ja hiukka väärinpäin menee, mutta sen jälkeen olenkin suunnitellut pitkän lenkin. Eilen latasin hurjasti musaa, joka inspiroi minua ja saa ihan törkeän hyvälle tuulelle. Juuri nyt on "El mismo Sol" aivan törkeän huippu kävelybiisi, saan kunnon rytmin...kunhan en keinuen etene. Tämän päivän hyvä fiilis johtuu varmaankin osaksi eilisestä hieronnasta, sain hierontalahjakortin lahjaksi ja sitä olenkin ahkerasti kuluttanut.  Eilen en voihkinut kivusta käsittelyn aikana, vaikka välillä tekikin tiukkaa, mutta ei niin tiukkaa kuin joskus aikasemmin. Kyllä sitä lihasjäykkyyttä vain kummasti on ja kertyy.
Nyt sitten materialistiseen asiaan - hitsit eilen bongasin Mick´s liikkeestä aivan niin upean toppatakin että oksat pois ja pala latvaa, pitkä, pitkä tikkitoppatakki! Ihan niin upea mutta, harmikseni on niin kapeaa mallia että ei sovi minulle, mutta teille joille se menee niin onnittelut! Takki on upea ja hinta aika kohdallaan. Takkia löytyy toistaiseksi vain myymälöistä, mutta eiköhän se kohta ole myös Mick´s Online shopissakin!

Aamu starttasi tällasella kombolla + punaviinimarjoja&tyrniä&rahkaa...

Loistavan hierojan/PT:n yhteystiedot - lämpimästi suosittelen Sannaa!

Kaunista liikunnallista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...