sunnuntaina

Upeaa - snyggt !


Marraskuussa teetätin uudet verhot olkkariin ja keittiöön. Nyt on sitten makuhuoneen vuoro. Asunnossamme on ikkunat vain yhdellä puolella, joka tekee koko kämpästä hyvin pimeän. Kankaitten ja värejen pitää olla mycket, mycket kirkkaita. Sellainen kangas joka kiiltää ja kimmeltää liikkeessä on oikea meille, kaangas näyttää melkeinpä sitten "mattapintaiselta" asunossamme. Pikku hiljaa olen oppinut tämän asia ja valitsen rohkeasti kiiltävempiä kankaita. Olkkarin matto näytti kaupassa neonvihreältä ja täällä olohuoneessamme se on oikein kauniin ruohon vihreä!

Tiedä jo mistä kankaasta makkarin verhot teetän ja samalla löysin kaunista tyynykangasta. Laitan myöhemmin näistä kuvia kun projekti valmis. Joudun uusimaan "verhotangon" ja sain liikkeestä asiantuntevaa apua - laitan koko matkalta kiskon kattoon, näin saan lisää huone korkeutta.Ihanaa olen niin innoissani että saan makkarin verhoasian kuntoon!

Verhot tulen siis teettämään Kokkolan kangaspalvelussa. Upee valikoima kankaita ja palvelu on mitä loistavinta! Napsein vähän kuvia kun pyörähdin liikkeessä ja kevään tulo oli selvästi aistittavissa kun astuin sisälle. Tässä teille herkullisia makupaloja! Itse sekoan näiden upeiden kangaiden joukossa!

Sandersonin tulppaani kangas on aivan ihana!
Kokkolan kangaspalvelu löytyy myös facebookista!
Upeita sametteja!

Lauritzon

Upee puuvillainen "viltti".
Pagunette - Diva Home
Musta-valkoinen tyyny Laurizonin kankaasta.
Pagunette - Diva Home
Pagunette
Kokkolan kangaspalvelu Oy, Pitkänsillankatu 22, 67100 Kokkola  puh.06-8315580


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...