Ohje 4-6hlö ( riippuu kuinka nälkäinen on)
5 chorizo tuoremakkaraa
1prk artisokansydämiä
1dl kalamata oliiveja
1dl kuutioituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
1prk laadukasta tomaattimurskaa
1 prk laadukasta chilitomaattimurskaa
tuoretta basilikaa (lisätään juuri ennen tarjoilua)
Paista pannussa viipaloitu chorizo, lisää sipuli ja valkosipuli. Sitten vain muut aineet sekaan ja anna kastikkeen putrahdella hieman kasaan. Tuorepasta toimii erinomaisesti tämän kanssa, muista suola keitinveteen. Päälle voi raastaa parmesaania tai jotain muuta vastaavaa. En ole maustanut kastiketta millään muilla mausteilla, suolaa voi lisätä jos tuntuu siltä.
Rakastan artisokansydämiä!
Ihana ihmesilppuri - ei tarvi sotkea käsiä!
Aina voi lisätä oliiveja tai aurinkokuivattuja
tomaatteja jos siltä tuntuu - ruuan pitää maistua
juuri sinulle hyvältä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti