tiistaina

Mood Stockholm

Ennen varsinaista laskiaista on pakko testata laskiaispullia...voi ne on niin hyviä. Syötkö laskiaispullan mantelimassalla vai hillolla? Minulle ehdottomasti matelimassalla - voi mitä herkkua! Tukholmassa asuessani laskiaispullat ilmestyvät jo hyvissä ajoin tammikuussa markkinoille..

"Kauneus on katsojan silmässä" - yritän kattaa arkipäivänä kauniilla astioilla - piristää kummasti mieltä ja eihän se mikään suuri vaiva ole! Eilen oli sitten tällainen kattaus ja boonuksena päiväkahveilla oli laskiaispullat - nam!

Kuvassa olevan kahvimotit ostin Tukholmasta Moodista ja siellä olevasta Contemporary interior design - Posh Living Stockholm liikkeestä. Liike kuuluu minun ehdottomiin suosikkeihin Tukholmassa.
Käykäähän kurkkaamassa Moodissa kun pyörähdätte Tukholmassa, kauppakeskus sijaitsee Regeringsgatanilla mutta muistaakseni pääsee myös Norrlandsgataniltakin sisälle. Kappakeskuksessa on paljon upeita liikkeitä ja ravintoloita! Posh Livingistä löydät upeita sisustusjuttuja niin pieniä kuin isojakin!
 Turkoosin lautasen ostin jokunen vuosi sitten kukkakauppa-sisustusliikkeestä Pietarsaaresta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...