torstaina

Maistuis varmaan sullekki ?

Tässä loistava ohje pikkkusuolaiseen. Pororouhehässäkkää Linkosuon ruissipseissä.
Noin 2dl tahnaa tulee 20 kpl "ruiskuppia" (en ole ihan varmaan, heitin villin arvauksen)


1 prk ranskankermaa
1/4 prk pippurituorejuustoo
1/4 ps pororouhetta
1/4 punasipuli
persiljaa
ripaus valkopippuria

Sekota ranskankerma, tuorejuusto ja pororouhe. Pilko pieniksi sipuli ja persilja (itse käytän tupperwaren yrttileikkuria) - lisää joukkoon. 


Yrttileikkurilla saa hetkessä pientä silppua joka on aika mukava tällasissa sormisyötävissä jutuissa!

Mausta ripauksella valkopippuria ja anna vetäytyä jonkin aikaa tai niin kauan kuin maltat odottaa. 


Nam - tää on helppo illanistujais suolapala!
Ei tarvitse suolaa ku pororouhe on jo hyvin 
suolainen. Näitä kuppeja saa kyllä laskee 4kpl/hlö - ovat hyvin helposti syötäviä.
Ohjetta on helppo muunnella oman näköseksi ja makuiseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...