Tässä loistava ohje pikkkusuolaiseen. Pororouhehässäkkää Linkosuon ruissipseissä.
Noin 2dl tahnaa tulee 20 kpl "ruiskuppia" (en ole ihan varmaan, heitin villin arvauksen)
1 prk ranskankermaa
1/4 prk pippurituorejuustoo
1/4 ps pororouhetta
1/4 punasipuli
persiljaa
ripaus valkopippuria
Sekota ranskankerma, tuorejuusto ja pororouhe. Pilko pieniksi sipuli ja persilja (itse käytän tupperwaren yrttileikkuria) - lisää joukkoon.
![]() |
Yrttileikkurilla saa hetkessä pientä silppua joka on aika mukava tällasissa sormisyötävissä jutuissa! |
Mausta ripauksella valkopippuria ja anna vetäytyä jonkin aikaa tai niin kauan kuin maltat odottaa.
![]() |
Nam - tää on helppo illanistujais suolapala! |
Ei tarvitse suolaa ku pororouhe on jo hyvin
suolainen. Näitä kuppeja saa kyllä laskee 4kpl/hlö - ovat hyvin helposti syötäviä.
![]() |
Ohjetta on helppo muunnella oman näköseksi ja makuiseksi! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti