No, punaviinikastikkeeseen. Tämä kuvassa oleva kastike valmistui ankalle ja halusin pienen "appelsiini-vivahteen" siihen. Keittelin kasaan punkkua, punasipuli (salotti olisi varmaan parempaa), porkkanaa, appelsiininkuorta ja timjamia (tuore on aina parempaa).Voi lisätä muitakin juureksia mutta muuta ei ollut kotona tällä kertaa. Keittelin niin kauan että neste oli tiivistynyt yli puolella, (noin 1/4 jäljellä). Siivilöin "rehut" pois. Lisäsin sinne yhden demi-glacen, puristin appelsiinistä mehua ja taisin myös lisätä hieman punkkua.
Hieno säädän niin kauan että kastike maistuu minusta juuri oikealta. Onkos tää nyt sit ruokahifistelyä vai mitä? Maukas punkkukastike on niin hyvää että sitä voisi lusikoida suoraan suuhun!
![]() |
Appelsiini-punaviinikastike on hyvää ankan kanssa! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti