perjantaina

Ystävät inspiroi!

Aivan ihanaa, kun itse pähkäilee että mistä sitä nyt aloittaisi, niin silloin, juuri silloin kilahtaa "superfood"viesti ystävältä, joka on intoa täynnä superfoodeista!! Mitä ajatustenlukua tämä on - huippua!! Kyllä, kieltämättä ajatukset ovat töiden alkamisessa, kuinka palata ruotuu loman jälkeen... Ihanalta tuntuu että sellainen säännöllisyys palaa kuvioihin! Lomalla olen antanut mennä, juuri siltä kuin on tuntunut, ja nauttinut täysillä!! Eilen ystäväni viestitteli superfoodeista, ja "ding" - tuli viesti niin sopivaan saumaan! Kävin läpi omat jemmani, mitä löytyy, ja mitä pitää täydentää. Miehelleni esitin ystävällisesti toiveen, että milloinkas aloittaa marjojen keruun...... Viinimarjat,mansikat ja vadelmat voin hoitaa, mutta mustikat ja puolukat on hänen "bisnes". Viime sesongin marjoja löytyy ehkä yhteensä kaksi ämpäriä, ehkä... Mustikat, mansikat, ja vadelmat menee aina ensimmäisenä! Viime kesänä löysimme niin ison pakurin että, sitä löytyy vieläkin!

Tahdonvoimaa - nyt sitä esille!

Syksyllä, ja talvella käytän hurjia määriä eri superfoodeja. MIKSI? Vahvistaakseni vastustuskykyä, ja myös hektinen työtahti vaatii että energiat on kohillaan. Onko mitään tympeämpää kuin potea jotain "typerää" flunssaa....toivottavasti vältyn siltä myös tulevana syksynä/talvena!
Kyllä on ihana suunnitella lounaat, ja välipalat töihin. Haluan että ne ovat balanssissa, ja ettei tule mitään notkahduksia työpäivän aikana, taikka että tulen kotiin superväsyneenä - niin turhauttavaa, josta ruoskin, ja sätin itseäni! Loppu peleissä se on pienestä kiinni - ennakoivaa suunnittelua, hyvät yöunet, ja persus ylös sohvalta!!

Kävely mäkeä ylös sai kivasti puuskuttamaan, ja fiilis huippu!

Liikunta pitää myös sujauttaa viikko-ohjelmaan, ja saada monipuoliseksi...Työt kun alkaa ei voi fiilispohjaisesti lähteä liikkumaan, työajat pitää huomioida. Onko nämä sitten liian suuria tai epärealistisiä suunnitelmia? Vastaan tähän vain itselleni että persus ylös sohvalta, that's it!
Mäkitreeni on jollain tapaa ihan kivaa, en todellakaan juokse ylös, pelkkä kävelykin saa hien valumaa, ja sydämen hakkaamaan! Tässähän voi vain kehittyä, ehkä jonain päivänä sitä pystyy juokseen mäet ylös - who knows? Tykkään siitä että lyhyessä ajassa, ja vaivattomasti saan sydämen hakkaan!
Jos joku ystävä/tuttu sattuu lukemaan tämän, niin KYLLÄ minusta saa treenikaverin - tikissä en todellakaan ole, mutta lenkkarit tai spinningkengät vetäsen kyllä jalkaan! Sovitaan vain rohkeasti joku päivä!
Tämän kuun lopussa lähden Leville hakemaan oikein kunnolla boostia treeniin ja hyvinvointi - Levin This is the real shit- tapahtumasta! Mieletön setti tiedossa, paljon mielenkiintoisia, ja inspiroivia luentoja, ja liikuttajia!
Hyvää yötä - kauniita unia, tänään oli hyvä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...