torstaina

"Hyppytakki" ja hieman houkutuksia lisää Pukumiehestä!

Onko käsite "hyppytakki" tuttu? Eikös se ole sellainen takki jonka äkkiä "kiskaiseen päällensä, joka sopi lähestulkoon tilanteeseen kuin tilanteeseen".... Väittäisin että Marc O'Polon musta pidempi tikkitakki on juuri sellainen - hyppytakki. Mukavasti peittyy takapuoli, helppo autolla ajaessa, koska vetskari ei mene täysin alas asti, takki jää hyvin n.15-20cm auki alhaalta, ja boonuksena, vyötärön voi kiristää mielensä mukaan istuvaksi! Värejä Kokkolan Pukumiehessä oli ainoastaan luotto musta, tarviikos tällaisen takin ollaa muun värinen?

Marc O'Polo ja kiitos mallille!




Värejä tulee kivasti syksyyn! Samaiselta merkiltä,  kuin tikkitakki,  on tullut kauniin syksyisen oranssi, ohut neule, ja konjakin ruskeita laukkuja.

Marc O'Polo 

Valkoisia paitiksia, pitkiä, leveitä, taikka ihan peruspaitiksia onpi melkeen joka merkillä. Kenestäköhän luin juttua, joka laski montako valkoista paitista omistaa?! Niitä oli useampi! Farkut ja paitis, on molemmille, naisille ja miehille, todella "bueno" valinta!

Mos Mosh ❤
Päälle voi pukea kylminä päivinä, taikka viileinä iltoina ihanan pitkän neuletakin. Alla oleva neuletakki on Oui Momentsilta, saman pituista neuletakkia löytyy myös havunvihreäna, ei tosin hupulla vaan kivalla pystykauluksella!

Oui Moments, ja kiitos mallille!
Kaikki kuvat on otettu Kokkolan Pukumiehestä, värit voi vaihdella liikkeittäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...