tiistaina

Upeaa väriä syksyyn!

Yksi toisensa jälkeen - saapuu upeita vaatteita syksyyn! Kävin Pukumiehessä napsimassa inspiroivia kuvia syksynuutuutksista. Siinä kuin tein lähtöä, ihanan pirteä "Nanna" sovitteli syysuutuuksia, Tiger of Swedeniltä. Kuvassa oleva paita on Tiger uutukaisia, aivan mielettömän upea paita...niin upea että rohkenin kysyä asiakkaalta josko saisin ottaa muutaman kuvan! Toisessa kuvassa oleva trenssi on myös Tigerilta. Värikäs paita pysäytti minut kyllä kuin seinään, niin törkeän upea oli/on!

Tiger of Sweden - fabulous - thank you!

Värit ovat aivan upeat tässä paidassa!!
Tiger of Sweden - upea !

Suurkiitos "Nanna" että sain ottaa sinusta muutaman kuvan!

Pukumieheen on myös saapunut ihania "oloasuja", siis tarkoitan pehmeitä collegehousuja, ja huppareita. Moni vaihtaa mukavemmat vaatteet ylle kun tulee töistä, ja onko mitään ihanempaa kuin vetäistä hyvännäköinen asu ylle, heittää ne vanhat kulahtaneet verkkarit pois.....Ajattelen yleensä niin että jos ovikello soi pitää olla sellaiset vaatteet yllä että kehtaa avata! Itse kuulun siihen kategoriaan joka vaihtaa mukavemmat kledut päälle kun tulen töistä kotiin.

Tehdään tästä päivästä hyvä päivä! Mukavaa tiistaita - enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...