keskiviikkona

Upee keli ja ajatukset syksyssä!

Istun mökillä, meren rannalla, ja nautin viimeisestä lomapäivästä! Upea keli suosii meitä täällä Pohjos-Pohjanmaan rannikolla, vasemmallalla soi musa, ja oikealta kuuluu siiman "viuhahdus", kun se rikkoo ilmaa, (mies kalassa).




Mitä minä sitten ajattelen, tai teen? Tällä hetkellä menossa Keplerin "Stalker", joka hieman tuntuu epämielyttävältä lukea kun on pimeät illat. Totesinkin miehelle, että nyt on hyvä lukea päiväsaikaan dekkaria, ei tunnu niin karmaisevalta....Mitä muuta....noh...hitsit nyt olen ihan hurahtanut college-paitoihin - whaaat?!!! Mietin tässä et "kui ny noi kävi"?? En saa mielestäni Bossin Orange woman "colletionin" mustaa upeaa college-paitaa!! Ihan yönmusta, logo koholla, mutta mustalla......ehkä sen paidan jälkeen en tarvitse mitään....enään...hmmm....Jos yhdistäis collarin valkoisen paitiksen kans?

Herkku! 


Ilma on ihanan lämmin juuri nyt, hassulta näyttää kun itse otan aurinkoa, ja mies 20 metrin päässä huppu päässä heittelee, kait tuolla vähän sitten tuulee?!
Ajatus siitä että maanantaina alkaa normiarki pyörimään tuntuu kyllä hyvältä! Ihana nähdä työkamuja, funtsia lounaslaatikoita, kiirehtiä jumpalle, ja osallistua erinäisiin projekteihin.
Viime viikonloppuna, näkyi jo kuhinaa keskustassa, vanhemmat kiikuttivat nuoriansa kaupoissa, ja varustettiin uusilla vaatteilla/koululaukuilla.

Nyt jatkan haaveilua meren rannalla, kohta saakin aloittaa ruuan valmistelun....jep ruoka mielessä! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...