maanantaina

Inspiraatiota metsästämässä Leviltä....

Toukokuussa jostain kumman kautta huomasin Levi Wellness clubin ilmoituksen tapahtumasta "This is the real shit" - ja innostuin! "Kaikkihan on ollu Levillä" - eikös?! No minä olen ollut nyt siellä kaksi kertaa, heinäkuussa, ja viime viikonloppuna, talvikokemuksia ei ole, eli suurta
Levi kokemusta en omaa. No tapahtumaan; lauantaina ja sunnuntai oli ympätty täyteen niin luentoja kuin "jumppia". Vaikeutta tuotti mitä valita, päädyin istumaan luennoilla - ja enkä kadu valintojani.

Pekka Hyysalo

Mieleenpainuvin oli Pekka Hyysalon tarina. Häntä kuunnellessa huomasin kuinka isot kyyneleet yhtäkkiä alkoi valua pitkin kasvoja - luento oli hyvin liikuttava, ihailen hänen periksiantamattomuutta, sympaattisuutta, ja sitä hyvää huumorintajua. Pekan jälkeen oma olo oli hieman horjuva, ja fiilis "miten tästä tunnemyllystä selviää", kun lavalle hyppäsi "Hatsolo" - Johannes Hattula. Omg se energia lataus, kuinka hän sekunneissa otti yleisön, ja tilan haltuun oli amazing!! Jos tarvitset "hyvää tyyppiä" puhumaan, niin tässä se on "Hatsolo", kredittejä voi käydä googlailemassa hänen kotisivuilta - etkä varmasti pety, mieletön kaveri!

Hatsolo


Sunnuntai alkoi kahden tunnin Mikko Paunosen luennolla, hän on työskennellyt mm. 16 vuotta personal trainerina, täydentänyt oppejaan Jenkeissä ja Englannissa, hyvin mielenkiintoinen kaksituntinen vierähti heti aamusta hänen maailmassa. Muistilehtiö on täynnä muistiinpanoja näiltä kaikilta luennoilta, kymmeneltä yhteensä! Paljon on asiaa sulateltavaksi, ja työstettäväksi! Työkaluja arkeen, ja hyvään oloon sain, jos jotain nörttinä olisin kaivannut, niin ehkä se olisi ollut superfoodhöpötyksiä. Jaakko Halmetoja, ja Tomi Kokko vinkkailivat kyllä niistä - mut hei sellainen tietopläjäys tuli että oksat pois ja pala latvaa. Puitteet, ja ympäristö on ihan mieletön myös, moni ihmetellytkin että "mitä siellä Levillä voi tehdä tähän aikaan".....no ihan mitä vain. Löytyy haastavat lenkkimaastot, kävellen, juosten taikka pyörällä. Reilu 700 rappusta, jos haluu pysytellä ytimessä, niitä on kiva pinkoo ylös alas. Gondoolilla tai autolla voi mennä Levin huipulle ihastelemaan maisemia. Kylpylä löytyy myöskin "keskustassa", ruokapaikkoja löytyy, myös näihin aikoihin - kuningasrapuravintolaa, Nili poro ( best evö), Classic pizzaa, ja myös pikaruokaloita kuten Subi ja Kotipizza. Urheiluliikkeitä löytyy neljä kappaletta, ja muutama muu pikku putiikki. Talvella asia on sit ihan eri, valikoimaa löytyy vaikka kuinka sitten! Me olemme majoittautuneet molemmilla kerroilla Sokos hotelliin, joka löytyy Levin ytimestä, tämä on toiminut hyvin, ei valittamista!
Kilometrejähän meiltä Leville tulee 588....mutta ovat matkan arvoisia!
Ai niin kun selailin kuvia, ja muistiinpanoja oli myös stressi, ylikunto/alipalautuminen myös monella asiana.

Rappuset tuntuu vieläkin pohkeissa....


Seuraavat henkilöt olivat luennoimassa, ja tapahtuman takana oli siis Levi Wellness Club, ja yrittäjä Laura Peippo - PT Peippo.
Laura Peippo
Pippa Laukka
Pekka Hyysalo
Johannes "Hatsolo" Hattula
Timo Kettunen
Jaakko Halmetoja
Joospa Visuri
Mikko Paunonen
Lasse Seppänen
Sampo Kaulanen
Tomi Kokko
Vaikuttava tiimi oli koolla!

Tämän viikon aikana minulla on tarkoitus avata hieman enemmän näitä luentoja! Tästä on hyvä jatkaa arjen pyörittämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...