lauantaina

Sadepäivän iloja ....

Harmaalta näyttää keli, ja taitaa siellä "piskotelkakkin"....Tällaisena päivänä voi kaivaa kirjan esille, ja pysytellä sisällä koko päivän, taikka käydä komerot läpi, mutta jos sekään ei kiinnosta, niin onko shoppailu sitten paras vaihtoehto? Näihin keleihin löytyy Pukumiehestä vielä muutama Barbourin keltainen sadetakki, -60% alesta! Harmikseni olin poistanut kuvat sadetakista, mutta muutama löytyy vielä Kokkolan Pukumiehestä!  Itselleni, kenellekkäs muulle,  ostin alesta perinteisen Barbourin öljykangastakin, johon löytyi myös vuori, ja huppu, (kaikki myydään erikseen), loppuelämämntakki...ainakin niin pitää uskotella....Joihinkin takkeihin on mahdollisuus ostaa karvavuori, jolloin takista tulee todella lämmin, malli on se pidempi, en muista nyt nimeä.

Save the Duck, ja mieletön väri - kiitos mallille!

Istuvuutta lisää sivussa eripäin menevät "ompeleet".

Kevyt toppikset/untsikat niitä tulee useilta valmistajilta, ja mitä mielenkiintoisimmissa väreissä!! Yksi mielenkiintoinen väri on Save the Duckin utuinen, hento vaalean, vaalean liila. Ensimmäinen ajatus oli että "okej mikä väri tämä on", mutta kun sen tuo kasvoja vasten, se on kuulkaas todella ihana! Mielenkiintoista tässä on, että sävy sopii aika monelle, takki on myös hieman muhkeampi, ei siitä ohuimmasta päästä! Heidän takithan on kivoja siitä että pienellä märällä säällä ne eivät vedä itseensä kaikkea kosteutta, ja ovat myös hengittäviä - ilman höyheniä.

Liu Jo



Liu Jo:lta oli tullut kauniita poncho-mallisia neuleita, missä oli helmassa kiva pitsi. Harmaa neule on syksyn puetuin...luulisin! Ja hyvä vaihtoehto/vaihtelua mustalle....
Sain myös vinkin että In wearille oli tullut kivoja housuja, tykkään leveälahkeisista, mutta unohdin täysin katsoa ne, noh ne jäävät seuraavaan kertaan. Housut on minulle sellainen "blaaaah" ostos, kun kroppa on mikä on, niin innostus ei ole niin suurta kuin yläosan osto....mutta kun löydän kivat ostan niitä heti kahdet!

Nauttikaa sadepäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...