tiistaina

"Camel color" ja tiedät juuri mikä väri!

Googlailin camelin väriä, ja eka kertaa sitä vertausta on käytetty vuonna 1916, eli kyllä varmaan kaikki tietää suunnilleen mistä väristä on kyse! Väri kuuluu siis todellakin klassikkoihin, ja pitää lujasti pintansa mustan ja harmaan rinnalla. Värin eri vivahteita on sitten useita, kylmään, ja lämpimään meneviä, mutta niinhän niitä löytyy joka väristä.

Weekend MaxMara

Tiger of Swedenillä oli upean upea kevät/kesä trenssi, ja nyt löytyy Weekend MaxMaralta kaunis camelin sävyinen villakangastakki. Malliltaan on "saunatakkimainen", eli irtonaisella vyöllä kiepsautetaan kiinni. Takin malli on oikeasti helppo, siihen pitää vain tottua että nappeja ei ole! Tällaisessa takissa sitä on aina tyylikäs!
Weekend MaxMaraa löytyy jokaisesta Pukumies-liikkeestä, ja syys/talvitakkeja löytyy joka lähtöön, kannattaa käydä kurkistamassa valikoimaa!

Pukumiehessä on myös käytössä pukeutumisneuvojanpalvelu! Jos olet kiireinen, tai koet että tarvitset pukeutumisen suhteen apua, varaa maksuton aika pukeutumisneuvojalle! Miten se toimii? Ota yhteys liikkeeseen missä haluat asioida, ja kerro mikä on toiveesi - onko se esim. työvaatteet, arkipukeutuminen, vaikko jokin tärkeä esiintyminen? He etsivät sinulle valmiiksi asuja, ja näin sinä säästyt pähkäilyltä, ja myöskään aikaa ei tähän kulu sinulta! Ole rohkeasti yhteydessä Pukumiehen pukeutumisneuvojiin!

Weekend MaxMara
Kiitos ihanalle, ja kauniille mallille! Kuvat otettu Kokkolan Pukumiehessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...