torstaina

Energiaa....please.....

Tasapainoilua, inspiraation herättelemistä, havahtumista....
Pari viimeistä viikkoa on mennyt funtsiessa että mistä päästä aloittaa, ja samalla havahtunut todellisuuteen! Mistä siis oikein höpisen? No, hei ihan siitä kuinka potkasta itseäni kunnolla persuksiin, ja hankkia se huippu hyvä energia ja fiilis takaisin. Kesä meni loistavasti - no problem. Elokuu on menny ihan pyllylleen ravinnon suhteen! Työt alkoi elokuussa, minulla ja miehelläni, uudet tavoitteet töissä, vastuu muista, ja ja...tekosyitäkö? Ehkä - ehkä ei? Epäterveelliset ruokailut huomaan väsymyksenä, vaikka mieli ei ole väsynyt, olen hyvin latautunut kesälomalla, niin kropassa on "ei kivoja" tuntemuksia. Tiedän täysin että syy on ruokailussa! Viime viikolla klikkailin Foodinilta pientä aloituspakkausta paremmalle tielle, karyylihappoa, supermacaa etc. Aamut olen aloittanut sitruuna&suola vedellä, opti msm jauheella, ja karyylihappoa kahviin....mietein eilen aamulla,  kun pyörein keittiössä että tyypillistä minua, kaikki "jutut" ämppään samaan ruokailuun....noooh...
 Opti msm jauheesta on apua myös hyvin voivaan ihoon! Sekin ehkä tässä "ahdistaa" että ihokin on reagoinnut epäterveellistä ravintoa nauttiessa blaaah.... Nämä ovat tällaista turhauttavaaunutta purnaamista....muodista ei tässä jutussa ole tietoakaan.....Jotain mukavaakin sattui tällä viikolla nimittäin, kun näin "entisen työkaverin" niin hän totesi että kun sinulla on tuota energiaa!! Yeah right, huippua että ulospäin näyttää siltä, mutta kun itsestä on tuntunut että sitä ei ole laisinkaan!


Asia mihin olen tyytyväinen on se että itse tiedostaa että nyt pitää tehdä muutosta elämäntapoihin, jos haluan suoriutua iloisena ja riittoisena töissä, myös kotonakin. Suorastaan inhoan väsynyttä fiilistä itsessäni! Tulipas nyt kirjoitettua sekavaa ja huopaavaa textiä...mutta ehkä jostain löytyy joku jolla samoja mietteitä.


Tulevana viikonloppuna haenkin inspiraatiota isoilla kirjaimmilla Leviltä, Levi Wellness clubin järjestämästä "This is the real shit" tapahtumasta. Toivon saavani paljon työkaluja, ja puhtia jota voin jakaa eteenpäin! Odotukset viikonlopusta on katossa!
Heinäkuussa olin eka kertaa Levillä, ja menetin sydämen paikalle - niin paljon tekemistä upeissa maisemissa!
Tästä se lähtee - häntä ylös ja hymy huulille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...