sunnuntaina

Tuikkuja ...

Tuikkuja - no, niitä löytyy kyllä aika moneen lähtöön, meidän huushollista! Joskus keräsin "marituikkuja", nyttemmin ehkä paremmin ne tunnetaan Kivi-tuikkuina. Minulla oli kaikki värikkäät tuikut yhdellä isolla tarjottimella, sitten vuoroon tuli isommat versiot tuikuista jota myös tuli hankittua. Jossain vaiheessa vain kyllästyin niihin ja laitoin ne "lepään" hetkeksi... Joka vuosihan tulee yhä kauniimpia tuikkuja ja tyylisuunnat jotka minua miellyttää on marrakech, intialaisia taikka graafisia...ja tottakai suomalsiset "kynttiläjutut" ovat lähellä sydäntäni.
Tällä hetkellä olohuoneenpöydällä on kolme Iittalan Lantern kynttilälyhtyä, Living and roomin pyöreä metallinen tuikulyhty ja Balmuirin limen värinen iso kynttilä. Ruokapöydällä on kaksi "etnistä" kynttilälyhtyä, Living and roomilta. Lähempänä joulua kaivan punaiset "marituikut" esille, ja sekoittelen niitä sopivasti lasinväristen kanssa...Parvekkeelle en ole vielä viennyt lyhtyjä kun on ollut niin tuulisia iltoja, ja meidän partsille sopii tuuli.
Hyvää alkavaa viikkoa - huomenna on maanantai jeeee.....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...