perjantaina

Loistavaa - It´s Friday !!

"Hello from the outside" ... Näin tämä perjantai lähtee sit rullaan, ihanaa. Kova viikko takana ja tästä perjanataista tulee fabulous, nimittäin nyt olisi vuorossa ekat pikkujoulut. Päässä surraa, olenko muistanut kaikki, joo vesikannut, ne pitää vielä muistaa... Olen mukana järkkäämässä kekkereitä, odotan iltaa hyvin paljon, tiedän että illalla pääsee nauraamaan ja kunnolla - eikös se ole ihan parasta, rentoutua hyvän ruuan ääressä työkavereiden kanssa ja nauraa!
Perjantai on muutenkin ihana päivä, työt alkaa hieman myöhemmin. Aamulla kerkeän "ajatella", ei tarvitse paahtaa tukkaputkella, kerkeän kuulla niin kuin omat ajatukseni. Muutaman asian kerkesin jo toimittaa tälle päivälle, ja sitten muistin kurvata Mari Havian Kukkakaupaan....vihdoinkin sain haettua itselleni leikkoamarylliksen. Lokakuussa ostin samaisesta liikkeestä upean onnittelukukkakimpun, jossa oli upea poltetunoranssin värinen amaryllis! En ole koskaan nähnyt sen väristä amaryllistä, ja voi pojat kun oli kaunis! Ehkä toi poltettuoranssi ei nyt ole enään sesonginväri, mutta oli upea! Tai oikeastaanhan se olisi upea tummanpunasten kukkien kanssa... Nyt tarttui kuitenkin matkaan kaunis tumma vaaleanpunainen amaryllis, punainen se ei ainakaan ole, vaikea kuvata väriä.. Kukkakauppias ehdotti kaveriksi upeaa isoa vihreää lehteä, joka on alapuolelta okranvärinen. Todella mageen näkönen ja kaunis maljakossa!
Jouluksi hankin aina jonku ihanan kimpun, ja nyt olen jo alkanut suunnittelemaan kimppua. Kimpusta tulee samanlainen kuin viime vuonna, muutama lisäys vain. Haluan kimppuun todella tummanpunaisia ruusuja, neilikoita ja fuksianpunaisia neilikoita, niin ja yhden tumman punaisen amarylliksen - siinä se olisi. Fuksianpunainen neilikka "raikastaa", syvän punaista kimppua yhdessä vihreän kanssa.
Mitähän positiivisuus juomaa olen tänään juonnut, kun tuntuu että olen lentoon lähdössä, niin kiva fiilis on nyt! Jep - ihan isolla motilla kahvia mennään vielä. Loistavaa perjantaita!



Todella kauniita valmiskimppuja löytyy myös Marilta!

Kukan niemeä en muista mutta näyttää upealta kimpussa ja miksei ihan yksinäänkin!

Tätä neilikkaa haluan joulukimppuuni!


Joskus olen ostanut amarylliksen mukulana.
Muutama punainen marjaoksa näyttää upealta ihan yksinäänkin.

Tämä "Cappucino"ruusu oli aivan ihanan värinen, siis todella kaunis!


Tässä tulee amarylliksen väri hyvin esille ja niin myös kaksivärisen lehden!

Eihän kukista voi vain olla tykkäämättä - niin kauniita ja mieltä kohottavia ne on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...