tiistaina

"Lättlagad advents mingel" ...

Olen niin innoissani, pitkästä aikaa ollaan kutsuttu vieraita meille pikkujoulunviettoon! Tarjottaavaa aloin heti miettimään ja paljon vaihtoehtoja olen kerennyt jo pallotella mielessäni. Kuten otsikko kertoo niin tavoitteena on "lättlagad" mat....tarkoitan että ei mitään sellaista missä emäntänä joutuisin viettämään suurimman osan ajasta keittiössä. Ruuassa pitää kuitenkin olla sitä jotain pikkuextraa "with a twist", menuuta en halua täysin paljastaa, jos sattuisi niin että joku vieraista käy lukasemassa täällä. Apuna minulla on tällä kertaa Elle mat&vin-lehti, joka on pullollaan upeita herkkuja ja vinkkejä! Juhlat aloitetaan tietenkin jollain ihanalla alkudrinkillä "but I will keep it simple". Rakastan pipertää pieniä suupaloja, kummassakin Elle mat&vin lehdessä, 7 ja 8,  oli hyviä pikkusuolaisen-ohjeita, kivoja komboja.
 Tykkään yhdistellä chorizoa, ilmakuivattua kinkkua, manchegoa, viikunoita ja muita ihanuuksia. Pikkusuolainen alkudrinkin kanssa on aika kiva aloitus illalle. Vaikka asetan ruuan etusijaille tässä nyt, niin kyllä ne ystävät menevät ruuan edelle. Me kaikki ollaan niin kiireisiä eri suuntiin. Toiset käy töissä yöllä, toiset pääsee töistä päivällä ja jotku myöhään illalla, ei ole helppoa löytää vapaata ajankohtaa mikä sopisi kaikille.
...sen verran voin paljastaa että kampasimpukoita tullaan syömään pääruuan kanssa...aika rohkea valinta, koska kaikkia ei välttämättä kampasimpukat nappaa, mutta ne on niiiiiiin hyviä - nam!
Tässä samalla kun olen kirjottanut syntyi idea että josko järkkäisin sellaiset "adventtikahvit", leipoisin pieniä kakkuja, mutta paljon! Minulla on sellainen 20cm halkaisijalta oleva kakku vuoka, millä voi leipoa söpöjä pieniä kakkuja. Miltä kuulostaa? No, katsotaan, olen lukenut nyt niin paljon eri lehtiä ja keittokirjoja että ajatukset viuhahtelee kuin leonidit!
Olen selvästikkin parantumassa flunssasta kun näin ajatukset seikkailee! Ihanaa, se tarkoittaa että pääsen vihdoinkin treenaamaan. Hirveää sairastua flunssaan kun on hyvä treeniputki päällä, onko mitään turhauttavampaa! Loistavaa tiistai-iltaa!

Huippu ohjeijta lehdet pullollaan!


Rakastan kattaa kauniisti, laseilla saa näyttävyyttä pöytään!

Vaikka laseja on paljon shamppanja kupoolit "puuttuu" - no, selviän ilmankin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...