lauantaina

Kotona

Tunnelmallinen lauantai, ulkona on niin kauniin näköistä, kun on satanut lunta. Joudun kyllä sytyttelemään lyhtyjä ulos parvekkeelle, lumen keskelle. Pari tuntia sitten sain päähäni että haluan hyasintin, ja niin kävin Kodin Terrasta sellaisen hankkimassa, mukaan lähti myös minisypressi. Täydellisiä olkkarinpöydälle, ei peitä näkyvyyttä. Laitoin kasvit, minusta, kauniisiin patinoituneisiin turkooseihin ruukkuihin. Toinen on kylläkin isolle tuikulle tarkoitettu lyhty, mutta sopi täydellisesti hyasintille. Aina on yhtä vaikea valita, minkä värinen hyasintti lähtee kotiin, kaikki värit ovat kauniita. Valitsin sinisen, iloitsemaan meitä, tuoksu on myös huumaava, sitten kun se kukkii, nyt on vielä hyvin pienellä nupulla....taas on kaikki niin ihanaa, no minkäs sille voi!
Nautin kun kotia ympäröi kukkat ja kynttilät, ne tuovat ihanan rauhoittavan tunnelman. Höpinät sikseen ja nyt kuppi teetä ja soffalle -  vähän telkkua ja sisustuslehtiä, siinä tämän illan hurja suunnitelma. Tunnelmallista lauantaita!


Tältä näyttää tänä iltana täällä meillä.....





Hänet bongasin kaupungilta tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...