keskiviikkona

Moikka!

Onko nyt syksy vai talvi? Tuikkuja ja kynttilöitä kuluu joka päivä kiitettävästi. Ajatukset seilaa jo jouluvalmisteluissa, glögiä en kuitenkaan ole vielä maistellut. Pikkujoulukutsuja tupsahtelee, tänä vuonna taitaa toteutua kahdet kekkerit, se riittää hyvin.
Kaiken kiireen ja hyvän olon keskellä minuun iski tylsä flunssa. Vaikka kuinka olen syönnyt marjoja ja superfoodeja niin, niin se vain iski myös minuun. Tämä takoittaa sitten sitä, että liikunta on nyt "pannassa", joka tympäseen niin maan perusteellisesti! Kyllä, kyllä tiedän että pitääkin ottaa rauhallisesti, ettei tule mitään ikäviä jälkitauteja, mutta tympäsee niin tympäsee. Juuri kun on niin hyvä meno päällä niin se katkeaa. Eilen päivä tuntui hyvin pitkältä, kun yleensä lyhyinä työpäivinä olen tehnyt ihanan kahden tunnin kävelylenkin. Saan vain niin paljon hyvää itselleni, liikunnasta. Jaksan paremmin töissä, saan siitä paljon hyvää energiaa ja muutenkin mieleni pysyy virkeänä. No, kohta olen taas kunossa ja menossa - pitää ajatella positiivisesti, niin kyllä se tästä. Huomenna on torstai, toivoa täynnä! Hyvää yötä!







2 kommenttia:

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...