perjantaina

"Hyvät rasvat"

Jokaisella meistä on varmaan omat suosikki voiteet ja rasvat! Itse ihastuin kolme vuotta sitten Diorin Capture Totale multi-perfection sävytettyyn voiteeseen jota olen sitten siitä asti käyttänyt, sävyjä löytyy 1,2 ja 3. Talvella olen käyttänyt 1 ja kesällä 2.
Loistava voide joka sisältää kaikki aikuisen naisen tarpeet!

 Täällä viikolla poikkesin Body shoppiin ostamaan vartalovoita, joka on muuten tarjouksessa 12€/prk, niiiin silmäni osui heidän Tea tree BB-voiteeseen. Sain testerin voiteesta ja hitsi ku oli hyvä!! Pari päivää testailin ja tänään kävin hakeen tuubin...otin myös tummimman sävyn kokeille josko se olisi sit kesäksi hyvä. Tämä oli myös "tarjouksessa" no joka tapauksessa ihan eri hintakategoriassa kuin Diorin voiteet, jota en hylkää mutta pieni vaihtelu iholle on vain hyväksi.
Uutena vartalovoi kausituoksuna on vadelma joka tietty oli loppu Kokkolasta, oli aivan syötävän hyvän tuoksuista!! Nyt tuli kahden tuotteen mainostamista mutta nämä toimii minulla! ....ja Natusanin baby öljyllä putsaan silmämeikit....siinäpä muutama paljastus minusta!

Tea tree BB voide!

Nämä on varmaan jokaiselle tuttuja, ihania saunan jälkeen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...